Ce moștenire vrea să lase Codin Maticiuc fiicei sale, Smaranda: „Nu aș vrea să las moșteniri care să atârne ca o piatră de moară”

2 min read
Ce moștenire vrea să lase Codin Maticiuc fiicei sale, Smaranda: „Nu aș vrea să las moșteniri care să atârne ca o piatră de moară”

Ce moștenire vrea să lase Codin Maticiuc fiicei sale, Smaranda
Nu de puține ori, Codin Maticiuc a recunoscut că dacă nu ar fi avut bani de la familie, nu ar fi putut învârti milioanele pe deget nici măcar în prezent. Și nici nu ar fi putut ajuta copiii bolnavi asa cum o face acum. Părinții lui Codin au înființat, în 1997,o fundație care are grijă de copii orfani. În 2004, au construit un orfelinat care funcționează și astăzi și unde se găsesc mereu între 30 și 40 de copii și unde alți 20-30 de copii vin zilnic să mănânce la prânz și să-și facă temele. Codin a ajutat până acum 685 de copii și continuă să o facă.
În anul 2019, a început să renoveze și să izoleze acoperișul secției de hematologie pediatrică aflat la etajul 7 al Spitalului Clinic Fundeni. În 2020, Codin a lansat proiectul „Spitale publice din bani privați” și a început renovarea întregului etaj: construcția băilor individuale în saloane, renovarea cabinetelor și vestiarelor, recompartimentarea saloanelor etc.
Ambiția lui Codin este și mai mare acum, că este părintele a două fetițe adorabile, Smaranda (4 ani) și Ilinca (4 luni) și tată vitreg pentru fiul parteneri sale, Ana Pandeli. Actorul a dezvaluit ce moștenire și-ar dori să-i lase fiicei sale mai mari, Smaranda, dar numai dacă ea va dori să o ducă mai departe.

Codin Maticiuc și Smaranda | Foto: Instagram

Codin spune, potrivit Ego.ro, că nu își va forța fiica cea mare să urmeze un anumit drum în viață, însă speră ca aceasta să îi ducă moștenirea mai departe, atunci când va crește.
„Dacă vrea să îl continue. Nu aș vrea să las moșteniri care să atârne ca o piatră de moară. Nu o las ca pe un blestem.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.