Ce se vede în luna februarie la Teatrul Ion Creangă din București

Poveștile pline de învățături care se adresează juniorilor preșcolari cu vârste de peste 4 anișori se văd în luna februarie pe scena Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”. Așadar, vă puteți începe zilele de weekend cu o porție zdravănă de aventuri nebănuite, pe care le puteți trăi alături de actorii de pe scenă. Fie că vă alăturați găștii de supereroi, companionilor lui Dorothy, lui Jack în aventurile sale din tărâmul căpcăunilor, porcului cu puteri magice sau lui Aladin, distracția este cu siguranță garantată și vine la pachet cu niște învățături indispensabile, traduse pe înțelesul tuturor!
Program februarie 2022 la Teatrul Ion Creangă
Supereroii revin! (4+)
5.02, ora 11:00, găzduit de Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”

Lumea poveștilor și lumea virtuală sunt profund conectate: de fiecare dată când un copil renunță să mai citească și alege să intre pentru totdeauna în lumea jocurilor virtuale, un personaj fantastic dispare în Valea Uitării. Sub această amenințare teribilă, eroii din basme pornesc într-o uriașă aventură pentru a așeza universul poveștilor din nou în echilibru. Însă, pe măsură ce lupta se întețește, o nouă misiune, chiar mai importantă – salvarea timpului magic petrecut în familie – îi va transforma pe protagoniștii noștri în adevărații supereroi ai tuturor timpurilor.
Vrăjitorul din Oz (5+)
6.02 & 27.02, ora 11:00, găzduit de Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”

Aventura tinerei Dorothy reprezintă și astăzi o sursă de inspirație atât pentru cei mici cât și pentru cei mai mari. Povestea ei ne aduce aproape învățăminte nobile și ne arată că încrederea și determinarea sunt cheia spre depășirea oricărui obstacol care ne apare în cale. Pe drumul de cărămizi galbene, ea întâlnește personaje cu diferite lipsuri, dar de cele mai multe ori nici noi nu realizăm că uneori e esențial să aruncăm o privire asupra sinelui.

 » sursa: www.qbebe.ro