Ce se vede în luna mai la Teatrul Ion Creangă

2 min read
Ce se vede în luna mai la Teatrul Ion Creangă

Povestea merge mai departe și continuăm să jucăm cele mai frumoase spectacole pentru copii și părinți. La Sala Mică, din strada Biserica Amzei nr. 21-23, cei mai mici spectatori se pot bucura și în luna mai de spectacolele noastre din cadrul programelor #TICBEBE și #TICPITIC, povești cu personaje clasice sau scrise de cei mai dibaci dramaturgi. Partenerii noștri de la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” ne deschid ușile și cortina pentru a putea juca și spectacolele din cadrul programului #TICJUNIOR, menite să-i poarte pe toți spectatorii în lumea magică a literaturii universale. 
PROGRAM MAI 2022 la Teatrul Ion Creangă București
Descoperă alături de actorii Teatrului Ion Creangă cele mai îndragite personaje de la care cei mici pot învăța lucruri, cu care pot interacționa sau cărora se pot alătura în poveste. 
Punguța cu doi bani (3-6 ani) – 8.05, ora 17:00, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21–23)

Un spectacol muzical și interactiv, „Punguța cu doi bani” este o oportunitate de a redescoperi poveștile lui Ion Creangă – basme de un incredibil dinamism scenic, deși au fost scrise acum mai mult de un secol. Adaptat de o echipă talentată, spectacolul ne introduce în universul unui alai pestriț: un boier mult prea cumpătat, un vizitiu mult prea somnoros, o bucătăreasă mult prea aprigă – și, bineînțeles, un cocoș teribil de năstrușnic. Că de n-ar fi, nu s-ar mai povesti.
Fără Frică (3-6 ani) – 3.05, ora 18:00, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21–23)

În grădina vrednic lucrată de doi iepuri politicoși și foarte ascultători, au loc în ultimul timp neînțelegeri între ei și noua lor invitată – Rița. Deși veverița ar prefera singurătatea în locul prietenilor, se întâmplă ceva ce o va face să-și schimbe părerea. Pămătuf și Urechilă trebuie să-și învingă frica pentru a o salva pe Rița.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.