Ce se vede în martie la Teatrul Ion Creangă

2 min read
Ce se vede în martie la Teatrul Ion Creangă

Totodată, în timpul săptămânii vom continua să avem spectacole pentru copiii de toate vârstele, de la 6 luni până la 3 ani, în categoria #ticbebe, dar și 3 – 6 ani pentru categoria #ticpitic ori pentru cei mai mari, peste 6 ani, la spectacolele de teatru din categoria #ticjunior. Repertoriul Teatrului Ion Creangă este plin de povești pentru toate vârstele și vă așteptăm cu mult drag să le descoperiți. 
Pentru a descoperi mai multe despre Teatrul Ion Creangă ori bilete pentru spectacole, vă invităm să accesați site-ul Teatrului – www.teatrulioncreanga.ro. 
PROGRAM MARTIE 2023 
Ateliere de teatru
Povestea porcului (+4 ani)
04.03, orele 10:00 & 11:30, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21–23)
„Povestea porcului” este o poveste magică în care o ființă necuvântătoare, precum un purceluș, devine Făt Frumos. În cadrul atelierului de teatru, cei mici vor interacționa cu personajele și își vor folosi mâinile dibace ca să ducă la bun sfârșit povestea. Surpriza atelierului este că vor  putea alege cum se va încheia povestirea clasică a lui Ion Creangă. 
La cireșe (+4 ani)
05.03, orele 10:00 & 11:30, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21–23)
Aveți vreo amintire acum pe care vreți să o țineți minte toată viața? Ei bine, Ion Creangă a avut câteva pe care le-a așternut în scris ca să încânte generații întregi de copii. La atelierul de teatru și bricolaj „La cireșe” cei mici se vor aventura prin poveștile lui Ion Creangă și împreună îl vor ajuta pe Nică să fure poame din cireșul mătușii sale.
Harap Alb (+4 ani)
11.03, orele 10:00 & 11:30, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21–23)
Cu toții îl cunoașteți pe Harap Alb, dar oare știți prin ce a trecut în drumul său către Verde Împărat? La atelierul de teatru „Harap Alb” fiecare copil va deveni unul dintre personajele basmului lui Ion Creangă 
La scăldat (+4 ani)
12.03,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.