Cea mai frumoasă scrisoare pentru mama

2 min read
Cea mai frumoasă scrisoare pentru mama

Oricine ai fi, oriunde ai fi, oricum ai fi.
Ești soare în furtună. Ești apă în secetă. Ești floare în deșert. Ești lumină în întuneric. Ești hrană în foamete. 
Tu creezi viața și tot tu ești care se sacrifică pentru ea. În fiecare zi ești mai erou decât orice erou, plesnind de dragoste pentru copilul tău. În fiecare zi când te trezești și zâmbești, iubești, gătești, speli, muncești, îmbrățișezi, ești o minune lăsată de Dumnezeu.
Ești minunea care ascultă cu răbdare, îngrijește cu inima, mângâie cu sufletul și apără cu trupul. Tu, dragă mamă, ești toate superlativele din lume. Ești aerul, hrana, iubirea de care are nevoie copilul tău. Ești trecutul, prezentul și viitorul lui. Ești curaj, determinare, înțelepciune.
Ești joacă și povești, ești lacrimi șterse de pe obraz, ești cuvinte de încurajare, ești supa fierbinte când febra crește, ești mâna care nu dă drumul niciodată, ești mângâiere în miez de coșmar și pază de noapte.
Tu ești soldatul care protejează cu prețul propriei vieți o țară care nu are granițe și nici politică, dar este cea mai puternică din lume: propriul tău copil. 
Ești nemurirea și istoria, ești sursa vieții și a fericirii. Ești pace în vremuri de război. Ești speranță când totul pare pierdut. Ești tot ce are nevoie omenirea acum. 

Fotografie de Beata Zawrzel/NurPhoto via Getty Images – Mamă din Ucraina la graniță, în urma exodului impus de invazia rusească

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.