Cea mai mare sărbătoare a copiilor din România este la 1uniFEST

2 min read
Cea mai mare sărbătoare a copiilor din România este la 1uniFEST

O zi întreagă de distracție, un parc întreg plin de culoare, cu: jocuri, muzică, dans, teatru, circ, film, multe surprize și cadouri, personaje adorate de copii, plimbări cu barca pe lac, planor, întreceri sportive, mâncăruri și băuturi gustoase, dulciuri, părinți și prieteni alături, aceasta este rețeta pentru sărbătoarea cea mai pe gustul copiilor, care va umple parcul Al Ioan Cuza.
“Vom petrece o zi întreagă în aer liber, într-un parc umbros și primitor, cu părinți  și copii, cu familii prietene, cu muzică, dans, jocuri și joacă, vom sărbători împreună, copii mari și mici. Timpul petrecut cu părinții este cel mai mare dar pentru copii și cea mai prețioasă amintire, care se păstrează în suflet o viață întreagă. Și echipa Itsy Bitsy sare în sus de bucurie în fiecare an de 1 iunie, când vede zecile de mii de copii care se bucură de timpul petrecut împreună cu părinții lor!” spune Nadia Tătaru, co-fondatoarea Itsy Bitsy.

Copiii și părinții participanți la 1uniFEST vor descoperi în Parcul Al. Ioan Cuza zeci de motive de sărit în sus de bucurie împreună cu SuperEroii Itsy Bitsy. Aleile găzduiesc sute de ateliere pe care cei mici le vor descoperi alături de personajele preferate. De dimineață, începând cu ora 9:00, și până seara târziu, copiii au ocazia să-și antreneze toate puterile la activitățile pregătite special pentru a le oferi o zi memorabilă. 
Creativitatea și bucuria vor fi antrenate prin jocurile și activitățile susținute de Școala de Dresat Dragoni, Magia Lutului, Pictează 3D, Școala de Joacă, Victory Horses, Grădinița Rița Veverița, Boo Bee, Lumea de Poveste și Plicul Creativ, iar curajul va fi activat de prietenii de la Poliția Română și Acvatic Bebe Club.  
Energia va fi antrenată prin demonstrații și activități sportive jucăușe pregătite de Bucharest Sport Club, Asociația KinetoBebe, Clubul Sportiv Dinamo București,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.