Cei mai cool părinți de la Hollywood: ce reguli de parenting au Blake Lively și Ryan Reynolds

2 min read
Cei mai cool părinți de la Hollywood: ce reguli de parenting au Blake Lively și Ryan Reynolds

Cel mai iubit cuplu de la Hollywood așteaptă al patrulea copil
Surpriză uriașă pentru întreaga presă mondenă la cea de-a zecea ediție Forbes Women’s Summit din 15 septembrie 2022. Blake Lively (35 de ani) a șocat întreaga audiență când a apărut pe covorul roșu strălucind și la propriu și la figurat, așa cum ne-a obișnuit de atâta timp, dar etalând sub rochia glamour o burtică minunată de gravidă. Ea și Ryan Reynolds au ținut secretă sarcina vedetei, chiar derutând audiența. Actrița din Gossip Girl a postat în urmă cu 3 săptămâni o poză pe marginea piscinei în care abdomenul ei arăta perfect plat. Pentru ca ieri să apară însărcinată, zâmbind fericită și oferind lumii întregi vestea cea mare: vine al patrulea copil.
Și de ce nu, mai ales că cei doi se înțeleg de minune, iar Ryan chiar și-a luat un an sabatic pentru a se concentra pe viața de familie. ”Copiii mei îmi doresc să aibă un program cât mai normal. Cred că este extrem de important pentru dezvoltarea lor și ador să fiu un tată mereu prezent. Iubesc să îi duc la școală dimineața și să îi iau de la școala după-amiază”, declară Ryan. Prin urmare, de ce să nu mai facă un copil? Cei doi sunt părinții perfecți: responsabili, atenți, cu simțul umorului, cu posibilități financiare și temporale aproape nelimitate. Ce mai! Cel de-al patrulea copil al lor cu siguranță este super norocos!

Familia trebuie să fie mereu împreună
Una dintre regulile de parenting pe care Blake Lively și Ryan Reynolds se străduiesc să le urmeze este aceasta: să fie cât mai prezenți în viața copiilor, să stea cât mai mult împreună. 
Ryan Reynolds, într-un interviu pentru „People”, a declarat că: „Înainte de toate suntem prieteni și acest lucru este cel mai important.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.