Cel mai vizionat clip din istoria tenisului: Ce i-a cerut Emma Răducanu unui copil de mingi

2 min read
Cel mai vizionat clip din istoria tenisului: Ce i-a cerut Emma Răducanu unui copil de mingi

Un clip cu Emma Răducanu a devenit viral! Ce i-a cerut sportiva unui copil de mingi
Chiar dacă britanica de origine română, Emma Răducanu, a fost învinsă la Australian Open de Danka Kovinic din Muntenegru, ea a stabilit, fără să vrea, un alt record. Nu la tenis, ci pe YouTube! Un clip care surprinde dialogul dintre sportivă și un copil de mingi a fost urmărit de peste 47 milioane de oameni din întreaga lume.
În clipul postat pe contul oficial de YouTube al Australian Open, Emma îi cere unui copil de mingi să îndepărteze o insectă de pe terenul de tenis, în așa fel încât aceasta să nu fie rănită.

Sportiva a fost lăudată de milioane de internauți pentru milă să față de micile necuvântătoare. „Fiecare viață este prețioasă”, „Ar trebui să primească un premiu pentru compasiunea pe care o arată față de necuvântătoare. Nu mulți ar fi făcut la fel” sau „Ce moment frumos. Mă bucur că nu a strivit-o”, au fost doar câteva dintre miile de comentarii din dreptul clipului devenit viral.

Sursă: YouTube

Surse foto: captură video

Alte articole care te-ar putea interesa

Emma Roberts este însărcinată! Emma Roberts se pregătește să devină mămică! Actrița a postat pe contul său de Instagram prima fotografie cu burtica ei, anunțând pe această cale, oficial, că este…

Emma Roberts a născut! Emma Roberts a devenit mamă în decembrie 2020, în timpul pandemiei de coronavirus. Află ce nume frumos a ales pentru copilul ei și cât de bine se descurcă în…

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.