Cele mai populare nume de copii în 2020

2 min read
Cele mai populare nume de copii în 2020

Nume populare pentru bebeluși conform mai multor surse din SUA
Alegerea numelui unui bebeluș reprezintă o responsabilitate mare. Fie că îți dorești un nume clasic sau unul la modă, unul popular sau unul cu adevărat unic, cu siguranță ai nevoie de surse de inspirație. Iată ce nume sunt populare în 2020 pentru fete și băieți, precum și ce tendințe se întrevăd în acest sens.
Administrația de Securitate Socială din SUA a monitorizat constant popularitatea numelor bebelușilor încă din anul 1879. Conform acestei organizații, Liam și Emma reprezintă numele preferate de americani pentru băieți, respectiv și fete. Aflate într-o popularitate în creștere se află numele Genesis, Saint, Baker, Kairo și Watson pentru băieți, respectiv Meaghan, Dior, Adalee, Palmer și Oaklynn pentru fete.

Numele formate din patru litere sunt tot mai căutate deoarece, conform cercetărilor, sunt preferabile cât mai scurte – pentru fete este vorba despre Luna, Isla, Mila și Cora, iar pentru băieți Bode și Zaid.
Nameberry, un site destinat părinților a concluzionat că cele mai populare nume pentru 2020 sunt pentru băieți: Austin, Alva, Acacius, Tate și Diego, pentru fete: Adah, Reese, Mika, Paisley și Amina și nume unisex: Ellis, Phoenix, Remy, Marlowe și Shea.
Renumitul site BabyCenter a emis lista cu nume populare între utilizatori, pentru fete fiind vorba de: Aaliyah, Eliana, Camilla, Adalyn și Scarlett și pentru băieți: Caden, Muhammad, Josiah, Jayce și Isaiah.Numele împrumutate din alte țări sunt de asemenea în creșterea popularității: Luca, Kai, Axel, Mateo. Numele scandinave precum Bjorn, Leif, Thor, Anders, Gunnar, Magnus sunt plăcute de părinți.Tendințele regale, respectiv numele care au legătură cu monarhia britanică, reprezintă de asemenea o variantă interesantă de luat în considerare. Astfel, numele Meaghan a crescut în popularitate cu 49% după nunta regală, fiind anticipate pentru 2020 numele Archie, Eugenie și Jack. Mai sunt și părinți fascinați de numele inspirate de bătrâni,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.