Ciolacu se face iar de rușine: românii s-au prins de blatul cu UDMR

2 min read

Liderul PSD, Marcel Ciolacu face un joc dublu: pe de o parte mimând opoziția față de UDMR, pe de altă parte păstrând o colaborare strânsă și neîntreruptă cu aceștia timp de 34 de ani. Toată această farsă politică în jurul autonomiei, susținută și de sculele PSD din Parlament, de tipul Șoșoacă e dovadă de trădare profundă a valorilor și intereselor naționale ale României.

Liderul AUR, George Simion, a lansat recent o serie de critici dure la adresa UDMR și a liderului PSD, Marcel Ciolacu, referitor la propunerea de autonomie pentru comunitățile maghiare. Într-o declarație recentă, Simion a descris propunerea de autonomie ca fiind o „fumigenă” și a acuzat UDMR de înscenare.

„Ciolacu pregătește ceva și nu e autonomie pentru iredentiștii maghiari, e doar o fumigenă. Ei, odată ce au depus acel fals proiect de autonomie, au ieșit arătând că sunt patrioți, ca vor face secțiune specială unde vor respinge respectivul proiect. Proiectul e pentru proști, doar peste cadavrul nostru vreodată va exista autonomie, care e un stat integru, suveran, național,” a afirmat Simion.

El a adăugat că Marcel Ciolacu, sub pretextul respingerii acestor legi, ar pregăti alte proiecte controversate: „În schimb, Marcel Ciolacu, sub pretextul respingerii acestor legi, și pentru a ne arăta cât de patriot e, împreună cu sculele lui din parlament care aparent fac opoziție, pregătește alte proiecte de legi de genul măririi taxelor pentru muncă, îngropării firmelor românești.”

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.