Ciprian Ciucu acuză echipa Orban de fraudă

2 min read
Ciprian Ciucu acuză echipa Orban de fraudă

Distribuie acest articol!
Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu și candidat la șefia PNL București, îi acuză pe Ludovic Orban și Violeta Alexandru că pregătesc fraudarea alegerilor interne din PNL.
„Atenție, pericol de fraudă!
Nici până în acest moment Președinta PNL București nu a acceptat să convenim împreună forma finală a organizării a alegerilor PNL București. Că să nu se spună că nu am atras atenția, las aici principalele vicii de procedură, care nu au existat nicăieri în alegerile din țară și pe care ei vor să le impună.
1. Cabine de vot fără perdea în spate + filmare fixată pe cabinele de vot. Cu acest lucru nu pot fi de acord pentru că nu se asigură confidențialitate votului, putând fi controlat. Camerele de luat vederi au fost montate de către organizatori, echipa cu care suntem în competiție. Nu avem acces la ele.
2. Plicuri în care să fie introdus votul. Această metodă este extrem de periculoasă pentru că poate facilita metoda suveica. Asta înseamnă că cineva poate introduce plicul gol în urnă, păstrează votul alb în buzunar, buletinul este completat cu candidații lor și apoi altcineva poate introduce mai multe buletine de vot într-un plic sau direct în urnă. NU ACCEPTĂM PLICURI LA PNL BUCUREȘTI!
3. Desfășurarea votului în ordine alfabetică. Această metodă de control a votului, coroborată cu filmarea permanentă, este de neacceptat. Noi nu avem acces la camerele montate de competitori. Mai mult, această metodă înseamnă că se va vota extrem de încet, (se va vota cu viteza cea mai mică a fiecărui sector care are mai mulți delegați al căror nume începe cu fiecare literă a alfabetului). Această metodă ar duce votul târziu în noapte, eu aș fi dezavantajat pentru că am mai mulți simpatizanți iar oamenii nu pot rămâne în sală la nesfârșit.
Îi cer doamnei Violeta Alexandru și domnului Ludovic Orban, în calitate de garanți ai corectitudinii alegerilor să renunțe la aceste metode de influență și control a voturilor: O ASTEFL DE PROCEDURĂ NU A EXISTAT NICĂIERI ÎN ȚARĂ ÎN ACESTE ALEGERI INTERNE ALE PNL! Nu se poate vorbi despre corectitudine, în timp ce procedura de vot nu este agreată de ambele părți. Ar fi jenant și împotriva principiilor promovate de către Partidul Național Liberal! Și am fi puși în această situație degeaba pentru că nu au ei atâtea plicuri câte voturi avem noi!
P.S. Domnule presedinte Orban, vă rog nu mai sunati oamenii din echipa noastră de numărare a voturilor la dvs. la Parlament în acestă seară! Pe bune? Dna. Alexandru nu poate câștiga singură și corect?

Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.