Circul a venit în AUR în noiembrie și a plecat în februarie – CRITICII.RO

2 min read
Circul a venit în AUR în noiembrie și a plecat în februarie – CRITICII.RO

Exista o întreagă dispută publică în legătură cu plecarea senatoarei Diana Sosoaca din AUR. Atâtea discuții, opinii, conflicte între vecini, prieteni, rude nu am mai văzut de mult timp.

Ne-am săturat de Viorel și Vulpița și acum am găsit un alt subiect de interes național, european , internațional? Oamenii au simpatiile și antipatiile lor, de cele mai multe ori, din păcate , influențați de o intoxicare mediatică agresiva. S-a ajuns la o situație incredibilă : „spune-mi ce post tv urmărești ca să iți spun ce gândești”. Extrem, extrem de grav.

Lucrurile, de fapt, sunt foarte simple. Noi, oamenii avem un talent incredibil de a le complica. Legătura dintre Diana Şoșoacă și AUR a început înainte cu două zile de a se depune dosarele de canditatura pentru alegerile parlamentare. A candidat pe listele AUR puse la dispoziție pentru cei care veneau din afara partidului. Era vorba despre un drum comun, o colaborare care se dorea a fi benefică pentru ambele părți . Si a fost. Că doar de aceea se nasc alianțe, colaborări, parteneriate. În mod logic și firesc, după alegeri , doamna Şoșoacă trebuia să revină la starea politică inițială.

Nu s-a întâmplat așa. Nici măcar lucrul acesta nu ar fi fost o problemă în sine. AUR are nevoie de oameni de calitate, patrioți, cu dorință de a schimba cu adevărat ceva. Însă derapajele sale repetate și din ce în ce mai accentuate au creat o situație în care nu se mai putea face nimic. Sunt zvonuri că a dorit să rupă o parte din parlamentari și să își facă un grup parlamentar propriu.

Nu cine țipă mai tare are dreptate și cu atât mai puțin cine țipă tare și continuu.

De asemenea, s-a opus realizării spitalului promis de către cei de la AUR. Nu mai vorbesc despre faptul că a avut pretenții legate de angajarea de zeci de consilieri care să fie angajați de partid din bani publici, mai mult decât atât, cea mai mare parte dintre cei propuși provenind din PSD.

Nu poți călca totul în picioare doar dintr-o ambiție și o sete personală. Nu îi poți trata pe toți ca pe ultimii oameni și să ai pretenția că toată lumea este a ta.

Este lăudabil curajul celor de la AUR. Dacă vor continua în aceeași linie , cu siguranță se va schimba ceva în această țară.

Circul este bun doar ca spectacol, nu în politică!

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.