Claudiu Târziu (AUR) vorbește despre măsurile dure adoptate de Macron, în Franța: Despre ce libertate vorbiți, îndrăciților?

2 min read
Claudiu Târziu (AUR) vorbește despre măsurile dure adoptate de Macron, în Franța: Despre ce libertate vorbiți, îndrăciților?

Co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), senatorul Claudiu Târziu a oferit câteva declarații ferme referitoare la măsurile și presiunile majore impuse de președintele Emmanuel Macron în Franța, menite să „convingă” toată populația să se vaccineze.
„Ultimele declarații ale președintelui Franței sînt oribile și profund îngrijorătoare. Pe de o parte, anunță, amenințător și sfidător, că viitoarele restricții vor fi impuse de guvern doar „nevaccinaților”. Pe de altă parte, proclamă obligativitatea vaccinării pentru personalul medical, începînd din septembrie.
De cîteva săptămîni încoace, executînd sistematic și în cadență, diverși „experți” se dau de ceasul morții în privința iminenței „valului 4”. Acești agenți ai Marii Resetări globaliste zugrăvesc un tablou apocaliptic. Toți au primit ordin de unitate să-i atace pe „nevaccinați” și să vuiască, drăcesc, asupra viitoarelor îngrădiri de drepturi și libertăți.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Acești indivizi doresc binele populației în aceeași măsură ca înaintașii lor, bolșevicii.
Cu cîtă nerușinare vorbesc aceștia despre „libertate”!
Libertatea și drepturile noastre sînt sub asediu. Dacă nu ne trezim acum, riscăm un efect devastator. Este nevoie de strădania și rugăciunea unei întregi lumi.”, a precizat senatorul AUR, Claudiu Târziu.
Începând cu luna august, în Franța, oricine va intra într-un spital, restaurant, cafenea, centru comercial, teatru, muzeu, parc tematic, centru cultural sau ia un tren pe distanțe lungi în Franța va trebui să prezinte un permis special de sănătate Covid, care se obține ori prin vaccinare completă, ori prin testare periodică (contra cost).

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.