Clienții politici sunt răsplătiți – Guvernul PSD-PNL înființează noi funcții de conducere la stat – CRITICII.RO

1 min read
Clienții politici sunt răsplătiți – Guvernul PSD-PNL înființează noi funcții de conducere la stat – CRITICII.RO

Datorită Guvernului Ciucă se vor înființa zeci de funcții de conducere la stat pentru neamuri, amante și lipitorii de afișe. Posturile nu sunt oriunde, ci acolo unde România excelează cel mai mult, la Digitalizare.

Cabinetul Ciucă a aprobat suplimentarea numărului de posturi la Autoritatea pentru Digitalizarea României, dar și noi funcții de conducere la Ministerul Culturii. Prin noua Hotârâre de Guvern, numărul posturilor este mărit de la 216 la 285 de posturi. Practic, apar 69 de noi posturi.

Acest lucru nu trebuie să ne mire, având în vedere că majoritatea bugetarilor sunt sinecuri politice, numirile fiind făcute de partide, iar în administrație o mare parte din angajați sunt neamurile politicienilor, amantele și lipitorii de afișe ai partidelor puterii centrale și local.

Aceste funcții au triplu rol: 1. menținerea controlului, 2. acordarea de contracte publice și 3. loc de muncă bine plătit pentru tot felul de indivizi ciudați care au diplome făcute la xerox.

Cu ajutorul Guvernelor PSD și PNL, România rămâne în continuare fruntașă în topul țărilor UE care plătesc cei mai mulți bani din buget pe salarizarea din sistemul public.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.