Col. Florin Șinca: Mafia vinde SAMAVOLNIC ultima palmă de PĂMÂNT românesc. Pentru asta s-au unit 66 parlamentari ai PNL-USR-PLUS-UDMR

2 min read
Col. Florin Șinca: Mafia vinde SAMAVOLNIC ultima palmă de PĂMÂNT românesc. Pentru asta s-au unit 66 parlamentari ai PNL-USR-PLUS-UDMR

Colonelul Florin Șinca, consilier parlamentar la Senatul României, avertizează că a fost depus proiectul L107/2021, prin care se urmărește eliminarea barierelor prin care terenurile agricole în care se află situri arheologice să poată fi vândute.
Conform acestuia, beneficiarii vor fi străinii, deoarece românii nu au bani să le cumpere.
Col. Florin Șinca spune că deja, în acest moment, 40% din terenul arabil al României se află în mâinile străinilor.
Printre prevederile legii se numără și aceea că dacă Ministerul Culturii nu emite certificatul de descărcare arheologică în 20 zile, atunci se consideră favorabil. La fel, și în jurul obiectivelor Armatei Române și ale altor instituții.
În aceste zile cu pseudomolimă, văd trădarea unor factori de decizie și văd atacul la siguranța națională a României. De la putere nu ne putem aștepta la nimic bun. De la Cotroceni – nimic! Dacă noi, românii de rând, nu vom ieși în stradă și nu vom lupta cu curaj, pe toate căile legale, legea va trece fluierând prin Parlamentul României, care nu mai e al României!
În actuala conjunctură, când românii sunt ținuți ocupați cu tot felul de bazaconii, legea va trece fluierând prin ,,legislativul țării”.
Vă avertizez că cel mai mănos pământ agricol al Europei urmează să fie vândut pe nimic străinilor din lumea largă, pentru că românii nu au bani.
Pentru acest ultim asalt s-au unit nu mai puțin de 66 parlamentari ai PNL-USR-PLUS-UDMR și minorităților, inițiativa datând din 9 martie 2021.
Pământul nostru este amestecat cu sângele strămoșilor din care ne tragem noi, nedemnii urmași ai celor din trecut. Cu o istorie și geografie manuale alternative, cu româna batjocorită, nu mai rostește nimeni adevărul înălțător: moșii noștri s-au bătut și s-au jertfit pentru credință, pentru libertate și neatârnare, pentru pământul care asigura pâinea cea de toate zilele.

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.