Col. Florin Șinca: Se induce o frică teribilă în popor. E un comunism de catifea. Pregătesc rezistența în munți. Vreau să mor în libertate!

2 min read
Col. Florin Șinca: Se induce o frică teribilă în popor. E un comunism de catifea. Pregătesc rezistența în munți. Vreau să mor în libertate!

Colonelul Florin Șinca a scris un text în care denunță măsurile impuse de diferite instituții cu ocazia Zilei Copilului, prin care accesul le va fi permis doar celor vaccinați.
El spune că aceste măsuri reprezintă o „mare prostie și se înscrie în rândul aberațiilor sistemului ticălos al UE, de noul bolșevism, de lucrătura și dresajul noii ordini mondiale urzite de marele diavol. Cât de sclav să fii să execuți orbește toate c… noii ordini mondiale? Cum să stea jandarmul la control, la poarta Parlamentului: Tati ai vaccin? Nu? Tai-o, cu copil cu tot! Dacă nu ești sclav, n-ai ce să cauți în curtea Parlamentului și spre Izvor și spre 13 Septembrie! Scanează codul QR! Hai, executarea!”.
Consilierul parlamentar al AUR a spus că românii sunt asmuțiti asupra altuia, ca într-un număr de dresaj.
„ Deja suntem asmuțiți să ne sfâșiem, fraților. Dez-bi-na-re! Înțelegeți, oameni buni, că totul constă în dresaj, în țarc, în noul comunism de catifea”, a scris el.
Iată textul integral al colonelui Florin Șinca:
„Am fost învățat de părinți și bunici, din fragedă pruncie să fiu cuminte, să respect regulile. Cele dumnezeiești, naturale, apoi cele date de stat. Când am făcut armata, am avut același regim, tuns la fel, uniformă, arme, echipament, tot. Eram tânăr, mai săream calul, dar școala militară și cariera în m-au determinat să respect normele, să stau în pătrățica mea. Prin urmare, sunt un om al regulilor, al uniformei, al înfrânării voii, cam ca la monahi.
Însă, de un an de zile, cu acest teatru, cu execuția libertății, cu mimetismul guvernanților, cu atacul la sufletul poporului român, nu mai respect nimic, m-ați pierdut din gașca asta!
Vreau să vă spun că, de acum, eu nu mai recunosc autoritatea aceasta dictatorială a UE și nici pe sclavii „români” care,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.