Comentariul lui George Simion la anunțul lui Dacian Cioloș privind preluarea Guvernului: Dar cine crezi că te votează? Reacția liderului AUR a strâns mai multe like-uri decât comentariul liderului USR

2 min read
Comentariul lui George Simion la anunțul lui Dacian Cioloș privind preluarea Guvernului: Dar cine crezi că te votează? Reacția liderului AUR a strâns mai multe like-uri decât comentariul liderului USR

Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Dacian Cioloș drept candidat pentru a prelua conducerea Guvernului României.
Într-un mesaj publicat pe pagina sa de facebook, liderul USR a spus că este „o onoare și o responsabilitate” , afirmând că obiectivul său este „să scoatem România din criză și pentru asta e nevoie de multă responsabilitate din partea tuturor forțelor politice”.
„Președintele Klaus Iohannis mi-a cerut în această seară să formez un nou guvern.
Este o onoare și o mare responsabilitate pentru care suntem pregătiți, așa cum am și anunțat încă de la plecarea USR din guvern. Suntem gata să ne asumăm responsabilitatea guvernării și să pornim negocierile cu celelalte partide. Obiectivul nostru este să scoatem România din criză și pentru asta e nevoie de multă responsabilitate din partea tuturor forțelor politice.
Vom avea o ședință de Birou Național pentru stabilirea echipei de negocieri și a mandatului de a forma cât mai rapid un guvern.
Liniile principale sunt gestionarea pandemiei, explozia prețurilor la energie și reformele din PNRR”, a scris Cioloș.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Eseuri antiromantice, de Irving Babbitt,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Liderul AUR, George Simion, a comentat la postare astfel: „Dar cine crezi că te votează? :))”.
Replica lui Dacian Cioloș a venit imediat: „Toți cei care nu sunt iresponsabili”. Interesant este că deși dialogul a avut loc pe pagina lui Cioloș, comentariul liderului AUR a strâns până la această oră peste 9.000 de reacții, dintre care 6.400 de like-uri. În timp ce replica lui Cioloș a strâns doar 897 de reacții, dintre care aproximativ 640 de like-uri. Cu 90% mai puțin decât deputatul AUR.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

Dragi prieteni,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.