Concurs de literatura-Soapte de cerneala

2 min read
Concurs de literatura-Soapte de cerneala

Concurs judetean de creatii literare inscris in CAEJ HD la pozitia 52 adresat elevilor de clasa a 4a si gimnaziu Nume proiect: Soapte de cernealaOrganizatori: Scoala Gimnaziala Sf. Varvara, AninosaPerioadă înscriere: 27.02.2023 – 20.03.2023Perioadă desfăşurare: 03.04.2023 – 06.04.2023○ Lucrările vor respecta tema stabilită: „Anotimpurile copilăriei”.
○ Un cadru didactic poate participa cu un număr maxim de 5 lucrări.
○ Creațiile literare vor fi scrise pe foaie A4, de mână, lizibil și/sau vor fi scrise pe foaie A4, Times New Roman, 12, la distanță de un rând, cu diacritice. La sfârșitul fiecărei lucrări se trec: numele și prenumele elevului, clasa, școala, numele și prenumele cadrului didactic îndrumător.
○ În plicul cu lucrările elevilor se vor pune: un plic autoadresat și timbrat, fișa de înscriere, protocolul de colaborare (nu e obligatoriu), în două exemplare și ștampilate de către unitatea școlară participantă.
○ Jurizarea lucrărilor se va face în perioada 3.04.2023 – 6.04.2023 de către o echipă formată din reprezentanți ai Ligii Scriitorilor din România, Filiala județului Hunedoara și cadre didactice de specialitate, urmărindu-se originalitatea, imaginația, spiritul creative al elevilor. Se vor acorda premiile I, II și III și diplome de participare pentru fiecare elev participant. Cadrele didactice implicate în derularea proiectului prin coordonarea și îndrumarea elevilor, vor primi diplome de participare.
○ Diplomele se vor trimite până în data de 16. 06.2023.
○ Lucrările înscrise în concurs se vor păstra în portofoliile finale ale proiectului și nu se returnează.
○ Nu se vor acorda premii în obiecte sau bani. Nu se admit contestații.
NU SE PERCEPE TAXĂ DE PARTICIPARE.
Proiectul se află în CAEJ Hunedoara la poziția 52 /2023
Orice informații suplimentare puteți obține la adresa de e-mail: [email protected]

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.