CONCURS NAȚIONAL “SĂ PĂSTRĂM UN MEDIU SĂNĂTOS” ediția a X-a, mai-iunie 2023

2 min read
CONCURS NAȚIONAL “SĂ PĂSTRĂM UN MEDIU SĂNĂTOS” ediția a X-a, mai-iunie 2023

Concursul “Să păstrăm un mediu sănătos” urmărește formarea unui comportament responsabil faţă de sine, faţă de alţii, faţă de mediul natural şi social, dezvoltarea spiritului practic, inteligenţei şi creativităţii pentru a răspunde nevoilor individuale şi ale comunităţii.
Concursul face parte din oferta Casei Corpului Didactic Cluj şi este aprobat de Ministerul Educaţiei prin adresa nr. 32566/08.11.2022.
Tema ediţiei: promovarea acţiunilor pentru protejarea mediului natural împotriva schimbărilor climatice și a unui stil de viață sustenabil.

Nume proiect: Să păstrăm un mediu sănătos

Organizatori: Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” Cluj-Napoca
şi
Casa Corpului Didactic Cluj
în parteneriat cu
Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Mediului Cluj-Napoca
și
Şcoala Gimnazială „Gheorghe Şincai” Floreşti

Condiţii de participare: Concursul este gratuit și are trei secțiuni – profesori, elevi de gimnaziu și elevi de liceu. Pentru detalii, consultați regulamentul atașat.

Perioadă înscriere: 31.05.2023 – 05.06.2023

Perioadă desfăşurare: 07.06.2023 – 09.06.2023

InvitaţieColegiul Tehnic „Anghel Saligny” Cluj-NapocaşiCasa Corpului Didactic Clujîn parteneriat cuFacultatea de Ştiinţa şi Ingineria Mediului Cluj-NapocașiŞcoala Gimnazială „Gheorghe Şincai” Floreşti
Vă invită la concursul naţional „Să păstrăm un mediu sănătos”, ediţiaa X-a care va avea loc în perioada mai – iunie 2023.Concursul se adresează elevilor din ciclul gimnazial, celor din ciclul liceal,precum şi cadrelor didactice şi urmărește formarea unui comportamentresponsabil faţă de sine, faţă de alţii, faţă de mediul natural şi social, dezvoltareaspiritului practic, inteligenţei şi creativităţii pentru a răspunde nevoilorindividuale şi ale comunităţii.Tema ediţiei: promovarea acţiunilor pentru protejarea mediului naturalîmpotriva schimbărilor climatice și a unui stil de viață sustenabil.Concursul face parte din oferta de formare a Casei Corpului Didactic Clujaprobată de Ministerul Educaţiei prin adresa 32566/08.11.2022.Informaţii suplimentare se găsesc în regulamentul concursului sau se potsolicita la adresa [email protected]ă aşteptăm!

Interes general |
Toate disciplinele |
Evenimente

Propus de: ScoalaF | 31.05.2023 23:51 | 4 vizualizări

Interviu Dan Dinu Lynx Festival

Metode alternative de educatie

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.