CONCURSUL REGIONAL DE ARTĂ FOTOGRAFICĂ „FOTOGRAFUL NATURALIST: LUMEA ÎN IMAGINI”

1 min read
CONCURSUL REGIONAL DE ARTĂ FOTOGRAFICĂ „FOTOGRAFUL NATURALIST: LUMEA ÎN IMAGINI”

Concursul este unul interdisciplinar și urmărește convingerea elevilor de a se exprima și altfel decât prin pictură sau desen, adică prin fotografie.

Nume proiect: CONCURS REGIONAL DE ARTĂ FOTOGRAFICĂ „FOTOGRAFUL NATURALIST: LUMEA ÎN IMAGINI”, EDIȚIA A V-A, 2021, BOTOȘANI

Organizatori: COLEGIUL NAȚIONAL „MIHAI EMINESCU”, BOTOȘANI

Condiţii de participare: Elevii participanți trebuie să respecte toate criteriile și condițiile de înscriere prevăzute în regulament. NU EXISTĂ TAXĂ DE PARTICIPARE.

Perioadă înscriere: 01.02.2021 – 15.05.2021

Perioadă desfăşurare: 01.02.2021 – 31.08.2021

Acest concurs transdisciplinar vizează cultivarea spiritului de observație, creativității și respectului pentru natură . Prin activitățile promovate susţinem grija permanentă faţă de mediu înconjurător și cultivăm frumosul. Dorim să-i convingem pe elevi, că au posibilitatea de a se exprima și altfel decât prin pictură sau desen. Fotografia instantanee, surprinde deseori aspecte ale vieţii pe care le ignorăm, sau nu avem timp să le remarcăm. Aceste nevoi, îmbinate cu dorinţa elevilor de a-şi vedea munca reunită într-o expoziție, de a lega prietenii și de a învăța tehnica fotografică, pot fi satisfăcute prin participarea la concursul regional de artă fotografică, la cele trei secțiuni:
1. Păsări de curte și păsări sălbatice;
2. Arbori fructiferi și arbori decorativi;
3. Flori de grădină și flori de câmp.

Interes general |
Toate disciplinele |
Evenimente

Propus de: mirelushica | 23.12.2020 17:08 | 413 vizualizări

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.