Conferința internațională online „Soluții inovatoare în educație”, ediția a VIII-a, 25 mai 2023, ora 18.00

3 min read
Conferința internațională online „Soluții inovatoare în educație”, ediția a VIII-a, 25 mai 2023, ora 18.00

Cunoaște cea mai bună echipă de profesori și experți în educație de până acum de pe scena EduMagic. Pornim călătoria despre motivarea elevilor cu peste 1000 de profesori de la toate ciclurile de învățământ. Pe durata a 3 ore spectaculoase de învățare (asigurăm traducerea) te vei întâlni cu cei 11 formatori printre care Oana Moraru și Valerie Monti Holland. Te invităm la a VIII-a ediție online a Conferinței Internaționale „Soluții inovatoare în educație” în data de 25 mai, ora 18.00, pentru a aplica cele mai noi metode de motivare din neuroștiințe și pentru a descoperi lecții atractive, jocuri și activități educaționale cu impact. Bonus: primești acces gratuit la platforma mozaWeb (3 luni). Nume proiect: Învăț și ZâmbescOrganizatori: EduMagic, Învăț și Zâmbesc, Mozaik EducationPerioadă înscriere: 14.05.2023 – 21.05.2023Perioadă desfăşurare: 25.05.2023Ce vei învăța alături de noi?

Cum să aplici mecanisme de bază din neuroștiințe pentru a motiva elevii și să comunici cu ei pentru a primi și oferi feedback.
Cum să creezi lecții atractive și interactive, pline de culoare, utilizând tehnologia, precum și jocuri pentru a preda și evalua într-un mod captivant.
Cum să personalizezi învățarea cât mai util pentru fiecare elev, însă și eficient ca timp.

Click aici pentru detalii complete pe pagina evenimentului si pentru inscriere: https://en.edumagic.eu/conferinta-internationala-editia-viii.html
Ce obții după înscriere?

Primești prin email informații utile despre conferință și motivarea elevilor.
Obții linkul de participare prin email cu câteva zile înainte de eveniment.
 Participi live la conferință la 25 mai și interacționezi cu formatorii.
Ulterior accesezi înregistrarea evenimentului și revii oricând pentru a exersa. 
Primești un certificat de participare internațional Mozaik Education și unul național EduMagic.

Oana Moraru este fondator și manager Școala Helikon, consultant educațional, învățător și profesor, 20 de ani experiență în învățământul privat și public.
Ildiko Torok este Business Development DirectorMozaik Education, o editură prestigioasă cu tradiție de peste 30 de ani și prezentă în peste 70% din școlile din Ungaria. Aceasta cumulează 12 ani de experiență în interacțiunea cu: specialiști în educație, edituri, companii de dispozitive pentru școli și alți actori importanți în educație. Sub coordonarea sa, Mozaik Education a reușit să lanseze softul educațional mozaBook în 40 de țări și să ajungă la milioane de profesori și elevi.
Valerie Monti Holland este coach sociodramatist, mentor și formator cuexperiență de peste 25 de ani. Este Co-Director al programului The Flower 125, care a fost conceput în Sheffield, Marea Britanie, în 1998, datorită nevoilor semnificative de sănătate mintală prezentate decopiii vulnerabiliși tinerii din unul dintre cele mai sărace cartiere din Marea Britanie. Programul oferă o serie de activități de promovare a sănătății mintale folosind unmodel unic de livrare care s-a dovedit extrem de eficient în îmbunătățirea încrederii, stimei de sine și cunoștințelor despre sănătatea mintală ale participanților. Până în prezent, au instruit peste 1.500 de profesoriși mai mult de 10.000 de copii și tineri.
Glenn Carter este profesor în cadrul Școlii Primare Ingleby Mill din Stocktoncoordonând istoria timp de 8 ani și geografia timp de 2 ani.

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.