Copiii mei urăsc preparatele tradiționale, așa că îi las să mănânce ce vor ei la masa de Crăciun

2 min read
Copiii mei urăsc preparatele tradiționale, așa că îi las să mănânce ce vor ei la masa de Crăciun

În loc să încerce să își forțeze copiii să mănânce din preparatele tradiționale de Crăciun, mulți părinți ajung să îi lase pe aceștia să aleagă exact ce vor să deguste în ziua respectivă.

„Le-am spus băiețeilor mei, de 5 și 10 ani, că pot să mănânce orice își doresc în ziua de Crăciun”, a scris Becki Dunwell, mamă a doi copii, pe grupul Family Lowdown Tips and Ideas de pe Facebook. „Ciocolată la micul dejun? Sigur. Pizza la cină? Sigur. Am început acest lucru abia acum câțiva ani și funcționează de minune. Crăciunul este un moment în care trebuie să te bucuri și să fii alături de cei dragi, nu să te stresezi gătind zeci de preparate care nici nu știi dacă se vor mânca. Relaxează-te și lasă-i pe copii să aleagă ce vor să mănânce”, a mai adăugat aceasta.
O altă mamă, Cat Findlater, a fost de acord, scriind: „Acesta este exact motivul pentru care nu mai gătesc de Crăciun preparate tradiționale, ci doar ce știu sigur că se va mânca. Gătesc un curry (care ne place tuturor) în Ajunul Crăciunului și apoi un orez proaspăt în ziua respectivă și reîncălzesc curry-ul… Merg la sigur!”.
„Noi nu avem o cină tradițională de Crăciun, avem un fel de shaorma de miel cu humus de casă, cartofi prăjiți, legume prăjite – apoi fiica mea poate înmuia în humus orice legume care nu o încântă, deși încercăm să alegem legume care îi plac și ei”, a scris Lucy Josephine, o altă mămică.
„La propriu, le voi găti copiilor mei pizza dacă asta le place. Este Crăciunul! De ce să ne luptăm cu ei în cea mai magică zi a anului?”, a mai adăugat o mămică.
Și copiii tăi fac mofturi când vine vorba de mâncarea de la masa de Crăciun?

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.