Cornel Nistorescu: Madam Șoșoacă este pe cale să devină un mare fonfleu politico-patriotic al țării noastre

2 min read
Cornel Nistorescu: Madam Șoșoacă este pe cale să devină un mare fonfleu politico-patriotic al țării noastre

Jurnalistul Cornel Nistorescu o critică dur pe senatoarea Diana Șoșoacă, după ultima apariție a acesteia la România TV.
În ultimul său editorial din Cotidianul, ziaristul scrie că senatoarea „debitează propoziții sonore dar lunecoase, neterminate și acuzații care se vor a fi acoperite de libertatea de exprimare. Unele sunt, altele nu. Sunt doar falsuri grosolane rostite mitraliat și cu vocea ridicată. Cele mai multe trec subtil pe lîngă Codul Penal și sapă la temelii de instituții, funcții și personaje politice”.
Nistorescu notează că Diana Șoșoacă se consideră „portavocea poporului” și „vomită vorbe mai ceva ca păcănelele desene necâștigătoare”.
„Șoșoacă, luată de val și crezînd că se ridică precum o furtună deasupra nației, vorbește și invită implicit la răzmeriță, la răscoală, la furci și topoare, la încălcarea prevederilor legale. Ea se socoate portavocea poporului, se vrea o acuzatoare de genocid, inițiatoarea (mai mult la microfon!) a tot felul de enormități (deshumarea tuturor decedaților de Covid, examene anatomo-patologice, deschiderea dosarelor penale pentru Arafat, pentru doctori etc).
Soșoacă vomită vorbe mai ceva ca păcănelele desene necîștigătoare. Cîțiva băgători de seamă strigă alături „Jos cu Trădătorii!”, în vreme ce paralmentarul Mihai Lasca (dat afară din AUR și inexistent pînă acum!) și aliata sa încearcă să dea o aparență oficială întîlnirii patriotice de sub Arcul de Triumf. Ei au cerut demisia guvernului și a lui Klaus Iohannis, iar zece rătăciți pe străzi au aplaudat și au scandat ”Suntem Românie/Nu o colonie!”. Spectacolul s-a transmis la România TV, fără ca bietul Ciutacu să ia distanță, fără să facă precizările de rigoare, fără să se delimiteze de enormitățile rostite de madama împachetată în moroșancă și patrioată. Mustăcea ferice, în momentul în care strigătorii bășcăleau la dușmanii săi și ai lui Sebastrian Ghiță. Parcă am fi asistat la o mică scenetă revoluționară montată de cîțiva amatori respinși de o sută de ori la admiterea la facultatea de actorie”,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.