Crește AUR? Crește și bugetul USR pentru reclame împotriva AUR – 4media.INFO

Partidul condus de Dacian Cioloș, USR, plătește sute de mii de lei pe reclame împotriva partidului Alianța pentru Unirea Românilor(AUR). Cum crește AUR în sondaje, cum crește și bugetul USR pentru reclame împotrva AUR.

Dan Barna și-a dublat averea de când a ajuns la putere, iar fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, s-a îmbogățit cu 3 milioane de dolari în opt luni cât a stat la guvernare. Sunt date publice din declarațiile lor de avere. Dacian Cioloș câștigă o avere de la Parlamentul European, nu mai vorbim de rentele pe care le-a primit pentru perioada cât a fost comisar european pe agricultură.

Acești milionari ai puterii aruncă cu noroi în AUR, singurul partid de opoziție. La fel, datele sunt publice pe Facebook în legătură cu plățile colosale pentru propagandă mincinoasă împotriva partidului AUR și adversarilor politici. După 32 de ani de jaf toți și-au găsit un inamic în AUR. De ce?

Pentru că AUR nu mituiește presa și nu fură banii românilor. AUR este singurul partid care nu s-a atins de subvenția publică. Milioane de euro intră anual în conturile partidelor politice. Bani românilor sunt furați de partidele sistemului PSD/PNL/UDMR/USR, nu mai pomenim de epavele lui Ponta, Băsescu, Voiculescu sau Tăriceanu.

Navigare în articole

 » sursa: www.4media.info