Criză de scutece? Părinții își lasă copiii să își facă treaba mare pe culoarele avioanelor. Cazuri care au îngrozit pasagerii

Părinții își lasă copiii să își facă treaba mare pe culoarele avioanelor!
Criză de scutece? Pasagerii de la bordul unui avion care zbura pe ruta Beijing-Detroit au avut parte de surpriza vieții lor în momentul în care o bunică și-a lăsat nepoțelul să își facă nevoile pe scaun.

Foto: Unsplash
În zadar însoțitorii de zbor au îndemnat-o pe femeie să meargă cu cel mic la toaletă. Aceasta a preferat să așeze un ziar pe scaun, încurajându-l pe copil să facă treaba mare în văzul tuturor. Odată ce băiețelul și-a făcut nevoile, mirosul îngrozitor a cuprins întreagă aeronava, ajungând până în cabina piloților. 
Citește și: Lavinia a născut la 9.000 de metri altitudine în avion. Nici măcar nu știa că e însărcinată
Acesta nu este, însă, un caz singular. În urmă cu câțiva ani, o mama chinezoaică aflată la bordul unui zbor intern al companiei Shenzhen Airlines a considerat că toaleta aeronavei era prea mică, așa că și-a pus fiul să își facă nevoile pe culoarul avionului.

Foto: ettoday.net
Potrivit ET Today, insoțitorii de zbor au verificat imediat cele două toalete de la bord și le-au găsit pe amândouă neocupate. Când au întrebat-o pe mama de ce nu au folosit toaletele, femeia a spus: „Toaletele voastre sunt prea mici, nu încăpem amândoi, dar este atât de mult spațiu aici în spate!”.
Citește și: Companiile aeriene vor să cântărească la îmbarcare călătorii pentru a stopa obezitatea

Surse: dailymail.co.uk, soranews24.com, ettoday.net

 » sursa: www.qbebe.ro