Cu cât se minte mai mult despre AUR, cu atât mai mulți români vor vota AUR – CRITICII.RO

3 min read
Cu cât se minte mai mult despre AUR, cu atât mai mulți români vor vota AUR – CRITICII.RO

Sistemul securist și uneltele lui sunt în vrie: crește AUR în sondaje ceva de speriat, riscând să doboare din vârful podiumului chiar și partidul de suflet al lui Iliescu, PSD, care a fost mereu, de la Revoluție încoace, prima forță politică a țării. Niște oameni deștepți ar încerca să stăvilească această creștere venind cu soluții concrete la problemele țării, așa cum face AUR, încercând să-i asculte pe românii obidiți, așa cum face AUR, poate chiar străbătând România la pas, cum face George Simion, pentru a afla direct ce-i frământă, ce-i supără și ce-i doare pe compatrioții lor mai puțin norocoși. Dar ce face, în schimb, sistemul? Lansează tot felul de fumigene și fake-news despre AUR, niște minciuni atât de stridente încât pot fi demontate rapid și nu fac altceva decât să aibă un efect contrar celui scontat: pe fondul acestor minciuni, rostogolite non-stop în presa mainstream și la televiziunile „ajutate” (adică, mai pe șleau spus, „cumpărate) cu bani în pandemie, tot mai mulți oameni se arată dornici să voteze AUR.

La început, sistemul a lansat acuzația că AUR ar fi „partidul lui Putin în România”. Au ținut-o vuvuzeii din presă langa cu această acuzație, până când ea a devenit atât de absurdă că au simțit nevoia să schimbe placa. Și așa au lansat murarii și țucălarii lui Iohannis acuzația „AUR e partid extremist și legionar”. Iarăși, au urlat ziarele și televiziunile despre „extremismul AUR”, fără să aducă însă, așa acum ar fi fost deontologic corect, nici măcar o dovadă în sprijinul acestei acuzații grave. Potrivit noului jurnalist sexo-marxist, nici nu-ți mai trebuie dovezi când scrii un lucru, este suficient să lipești o etichetă și să o repeți mereu și mereu, că s-o găsi cineva „să pună botul” și s-o ia de bună.

Când au văzut că nici acuzația de „extremiști și legionari” nu le merge, slugile sistemului au trecut la o altă dezinformare, lansând zvonul că AUR face tot posibilul să se autovictimizeze, ca să-și crească electoratul. De pildă, când un zăbăuc i-a aruncat cu cerneală în ochi lui George Simion, la Iași, vuvuzeii au susținut că de fapt totul a fost o înscenare și că Simion l-ar fi pus pe IT-istul ăla zevzec să-i toarne cerneala pe față. Interesant cum oameni care se cred inteligenți și realiști și care îi acuză pe votanții AUR că ar fi proști și conspiraționiști, susțin ei înșiși cu ardoare asemenea teorii ale conspirației. Logica lor e simplă: când alții susțin lucruri care, până la urmă, se dovedesc reale – de pildă faptul că pandemia a fost un excelent prilej de îmbogățire pentru șmecherii de pe toată planeta – acești „alții” sunt proști și conspiraționiști. În schimb, când ei susțin lucruri care nu se dovedesc nicidecum adevărate, pentru că sunt pure speculații sau chiar de-a dreptul aberații, sigur lucrurile respective sunt adevărate.

Ultima trăznaie pe care presa ticăloșită vrea să o pună tot în cârca AUR este vandalizarea propriului sediu de partid, la Bocșa, în Caraș-Severin. Deși lucrurile sunt clare și este foarte probabil ca acest act de violență gratuită și absurdă să fie tocmai opera unor indivizi radicalizați de atacurile continue împotriva AUR,

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.