Cu Iohannis la NATO ar dispărea problemele de securitate. Ați uitat ce negociator talentat e Herr Schifonier? La fel tuna și împotriva „Peee Seee Deee”. Iar acum, PSD și PNL sunt la guvernare – 4media.INFO

Cum mandatul actualului secretar general al NATO, Jens Stoltenberg, expiră pe 1 octombrie, prin Europa și America e mare fierbere, pentru alegerea succesorului său. Deocamdată, nu există vreun candidat favorit, dar în cărți ar intra, zic surse bine informate de la Bruxelles, o mulțime de politicieni, precum fostul premier britanic Theresa May, prim-ministrul olandez Mark Rutte, şefa guvernului eston, Kaja Kallas, fostul comisar european pentru politică externă Federica Mogherini şi, ultimul pe listă, cu voia dumneavoastră, preşedintele României Klaus Iohannis.

O decizie din partea celor 30 de state membre ale NATO este aşteptată la summitul Alianţei din iunie, dacă nu chiar mai devreme.

Plus că, vor obiecta unii, Iohannis e încă președinte în funcție al României, ce face, își dă demisia de la 1 octombrie și pleacă la NATO? Nu că ne-ar părea rău să nu-l mai vedem sforăind la Cotroceni, dar parcă totuși președinția României nu e post de paznic de noapte la CAP, vii când poți și pleci când vrei. 

Deși s-ar putea să mai existe o soluție: să-și ia Iohannis un post part-time la NATO. De pildă, să doarmă patru ore în fotoliu, la Cotroceni și pe urmă să plece la Bruxelles, să mai doarmă și acolo patru ore. Opt ore de somn, pardon, de program, sunt recomandate zilnic oricărui adult sănătos!

Dar sunt convins că, dacă ar veni Iohannis șef la NATO, problemele de securitate ale omenirii s-ar rezolva pe dată. Păi ați uitat ce talentat negociator e Herr Schifonier? Cum știe el să împace capra și varza? Așa o să-i împace și pe Macrou cu Putin, pe Bideu cu Putin, și pe Putin cu amanta.

Este adevărat, acum, ca președinte, Iohannis tună și fulgeră împotriva lui Putin, dar asta nu-i o problemă. Nu mai târziu de acum jumătate de an,

 » sursa: www.4media.info