Cum a scăpat o noră de soacra băgăcioasă. Metoda ei nu dă greș!

2 min read
Cum a scăpat o noră de soacra băgăcioasă. Metoda ei nu dă greș!

Sătulă de viitoarea ei soacră băgăcioasă, care obișnuia să îi umble prin lucruri ori de câte ori avea ocazia, o femeie i-a făcut o farsă pentru a o împiedica să își mai bage nasul „unde nu îi fierbe oala”. Nu numai că a supărat-o foarte tare pe mama logodnicului său, dar și bărbatul s-a declarat extrem de indignat de comportamentul viitoarei sale soții față de mama lui.

„El era obișnuit cu ea, așa că nu îl deranja faptul că era foarte băgăcioasă și că umbla prin lucrurile noastre. Dar pe mine mă enerva teribil și când îi spuneam să nu mai facă asta, își lua o față de inocentă și îmi spunea că vrea doar să mă ajute cu treburile casnice.
În biroul meu de acasă aveam, pe monitor, un mic post-it pe care am scris „Sunt inteligentă, sunt talentată și merit tot ce-i mai bun în viață”. E ceva ce mi-a recomandat psihoterapeutul meu să fac pentru a mă face să mă simt bine în pielea mea și încrezătoare înaintea unui interviu angajare”, a mărturisit logodnica pe Reddit. Ea a continuat să explice că, după ce a văzut biletul respectiv, viitoarea ei soacră a făcut o glumă pe seama acestui lucru, lucru care a deranjat-o foarte tare.
„Într-o zi am chemat-o la mine pe prietena mea cea mai bună și după câteva pahare, am început amândouă să scriem tot felul de mesaje pe niște bilețele, pe care le-am ascuns printre lucrurile mele, ferm convinsă de faptul că soacra mea le va găsi. Nu erau niște afirmații serioase, ci ceva de genul „Sunt frumoasă și cu haine, și fără. Dar mai ales fără. Sânii mei sunt legendari” sau „Știu să mângâi, dar știu să și zgârii”. Când soacra mea a găsit biletele, i le-a arătat direct logodnicului meu și a încercat să îi spună că sunt instabilă psihic și că e o idee proastă să se căsătorească cu mine.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.