Cum arată noul model hibrid cu 7 locuri produs de Dacia? Prețul de pornire o face cea mai scumpă mașină a companiei

2 min read
Cum arată noul model hibrid cu 7 locuri produs de Dacia? Prețul de pornire o face cea mai scumpă mașină a companiei

Compania auto românească deținută de Grupul Renault a lansat noul model Dacia Jogger. Va fi primul hibrid din gama Dacia și va fi produs începând cu finalul acestui an la Mioveni alături de Duster, Logan și Sandero Stepway, informează Ziarul Financiar.
DACIA JOGGER (RJI) – PHASE 1 – SERIE LIMITEE EXTREME
Prețul va porni de la 15.000 de euro + TVA, devenind astfel cea mai scumpă mașină din gama Dacia, depășind Duster-ul care pornea de la 14.100 de euro + TVA.
Dacia lansa în 2006 Logan MCV, un automobil polivalent, cu 5 sau 7 locuri care era atât break cât și monovolum datorită faptului că putea transporta șapte pasageri fără probleme.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
În plus, oficialii francezi spun că Jogger este un model de segment compact – prin prisma lungimii, dar și spațiului interior. Cu toate că partea sa din față este una identică cu Sandero Stepway. Segmentul compact reprezintă aproape 40% din piața europeană, iar SUV-urile compacte au mai bine de jumătate din acest segment pe care Jogger a fost lansat.
Cu 4,55 metri, Dacia Jogger este cel mai lung model Dacia și cu cel mai mare ampatament – 2,9 metri și o gardă la sol de 20 cm.
sursă foto: Ziarul Financiar
Principala sa caracteristică, precum și în cazul primului Logan MCV reprezintă posibilitatea de a transporta fără probleme șapte pasageri. În această configurație portbagajul are 160 de litri. În format cu 5 locuri capacitatea urcă la 708 litri, iar în cea cu două, 1.819 de litri. La acestea se adaugă 24 de litri spații de depozitare.
Motorizările obișnuite vor fi disponibile începând cu anul 2022: Diesel sau benzină/GPL.

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.