Cum oferi 100% siguranta copiilor in cazul accidentelor rutiere? CYBEX are solutia potrivita pentru tine

2 min read
Cum oferi 100% siguranta copiilor in cazul accidentelor rutiere? CYBEX are solutia potrivita pentru tine

Scaunele auto pentru copii Cloud Z2 i-Size și Sirona Z2 i-Size fac parte dintr-un sistem modular ce se modifica odată cu creșterea copilului, de la momentul nasterii pana la varsta de patru ani. Ambele scaune sunt compatibile cu Base Z2*, care dispune de mecanismul de rotație Cybex. Acest lucru permite rotirea cu usurinta a scaunului pentru bebelusi si copii spre usa masinii, facilitand accesul si coborarea din vehicul, precum si fixarea corecta a copilului.
Ambele scaune se alatura liniei Platinum Cybex. Acestea continua sa prezinte cel mai inalt nivel de siguranta pentru copii, in timp ce parintii pretentiosi vor fi impresionati de designul elegant si inovatoar insotite de tehnologie de ultima ora si caracteristici noi.
Cloud Z2 si Sirona Z2 indeplinesc cele mai inalte standarde de design, siguranta si functionalitate.
Scaunul auto pentru copii CYBEX Cloud Z2 i-Size ofera:
• O pozitie de inclinare plana ergonomic in afara vehiculului pentru bebelus. Pozitiile scaunului si inclinarea acestuia pot fi modificate simplu, doar cu o singura mana. Copilul nu trebuie sa fie scos de pe scaunul auto pentru a face acest lucru.• O pozitie de dormit inclinata in masina. Aceasta noua caracteristica ofera mai mult confort copilului fara a compromite siguranta in timpul conducerii.• Sistem Liniar de Protectie la Impact Lateral (L.S.P.) integrat in scaun, care, impreuna cu o carcasa care absoarbe energia, ofera o protectie excelenta in cazul unui impact lateral.• O tetiera reglabila pe inaltime in 12 pozitii cu ghidaj integrat pentru ham. • Insertie noua, imbunatatita si detasabila pentru nou-nascut. Acest lucru ofera cel mai plat unghi posibil de inclinare pentru cei mai mici bebelusi.

Scaunul auto pentru copii CYBEX Sirona Z2 i-Size ofera:
• O pozitie confortabila de intrare si iesire din masina folosind functia de rotatie a bazei Z sau a bazei Z2.• Tehnologia de reducere a energiei,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.