Cursuri de limba engleză de vacanță la Helen Doron English București Moșilor

3 min read
Cursuri de limba engleză de vacanță la Helen Doron English București Moșilor

Nume proiect: Holiday English FunOrganizatori: Helen Doron English București Moșilor Str. Făinari, nr. 45A, sector 2, BucureștiPerioadă înscriere: 24.04.2023 – 18.06.2023Perioadă desfăşurare: 19.06.2023 – 28.07.2023Cursuri distractive de limba engleză de vară
Ce planuri aveți pentru vacanța de vară a copilului dvs.? Avem soluția perfectă pentru un timp de calitate, cu multe activități distractive. La cursurile de limba engleză de vacantă ,,Helen Doron English”, copiii învață prin muzică, dans și jocuri. Se vor distra de minune, astfel încât nici nu vor observa că învață limba engleză!
Într-o societate în care toată lumea vorbește despre educație și importanța ei, dar nimeni nu este dispus să facă o schimbare de abordare, există Helen Doron English, o franciză internațională prezentă în 39 de țari din lume, în care predarea limbii engleze pentru copii se face diferit, la cele mai înalte standarde și cât mai aproape de realitatea mileniului al III-lea. În vocabularul celor care participă la cursuri de limba engleză pentru copii „Holiday English Fun” nu există noțiunea de plictiseală. Dovada acestui fapt, o reprezintă mărturiile părinților care povestesc cât de încântați sunt copiii lor de programele, personajele, activitățile și aplicațiile acestora.
Ce oferă Helen Doron English copiilor la cursurile de limba engleză de vacanță?

O experiență distractivă, relaxantă, prin care copilul păstrează legătura cu limba engleză;
Jocuri, activități interactive și distractive, create special pentru a exersa vocabularul și structurile gramaticale în limba engleză;
Arts & crafts – o varietate de activități de crafting care stimulează creativitatea;
Șansa de a-și face noi prieteni;
Scurte sesiuni de informații enciclopedice, care construiesc cultura generală;
Experimente și descoperiri, care expun copilul la lumea științei, îi inspiră plăcerea de a explora și îi dezvoltă capacitatea de a găsi soluții;
Distracție în aer liber, cu jocuri de exterior, în care copilul se reconectează la mediul înconjurător, își dezvoltă abilitățile motrice, precum si cele de inter – relaționare.

„Holiday English Fun” – cursuri distractive de limba engleză de vacanță
Programul „Holiday English Fun” oferă o gamă variată de cursuri de vacanță cu prezență fizică, diferențiate pentru diferite categorii de vârstă, dintre care amintim:

„Holiday Fun with Flupe” – pentru preșcolari între 3 – 6 ani
„Holiday Jump with Joey” – pentru școlari între 6 – 9 ani
„Play On in English” – pentru copii între 6 – 10 ani
„Cool Summer” – pentru pre-adolescenți între 11 – 16 ani
„It’s always debatable” – pentru adolescenți între 12 – 19 ani.

Un modul complet de curs are o durată de două săptămâni, cu un program personalizat in funcție de centrul educațional pentru care optează părintele. În prezent, Helen Doron English este prezentă în mai multe centre din țară, incluzând București, Alba Iulia, Arad, Bacău, Brăila, Cisnădie, Constanța, Focșani, Iași, Mangalia, Miercurea Ciuc, Pașcani, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Sebiș, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara și Zalău.
„Holiday English Fun” – modul perfect de a petrece vacanța pentru copilul tău
Indiferent de centrul educațional pe care îl vei alege,

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.