Da! Soțul meu este gay si avem și doi copii împreună

2 min read
Da! Soțul meu este gay si avem și doi copii împreună

După mai multe săptămâni în care l-am evitat, pentru că arăta ca un bărbat care s-ar fi jucat cu mine, a venit el și mi-a vorbit. Mă așteptam, oftând, să avem o discuție banală. Dar m-am trezit prinsă într-o conversație interesantă despre cărți, și am aflat că avem multe lucruri în comun. A obținut numărul meu. 
Prima noastră întâlnire a fost un eșec total. 
Din cauza a niște circumstanțe bizare, m-am trezit că sunt la întâlnire și cu o prietenă de-a lui, care era complet îndrăgostită de el și care a monopolizat discuția cu subiecte pe care doar ei doi le cunoșteau, despre prietenii lor. La film a stat între noi și a vorbit numai cu el. Am înțeles mesajul de a mă retrage, așa că asta am și făcut. Însă circumstanțele ne-au adus iar împreună la o întâlnire magică, în Grădinile Japoneze, numai noi doi, unde am vorbit întruna și am ajuns într-un final acasă la mine pe canapea. Vorbind, l-am simțit că vrea să îmi spună ceva important. Într-un final mi-a spus că este gay. Puțin îmi păsa de asta. Era un om minunat care voia să petreacă timp cu mine și cu care mă simțeam excelent. De ce mi-ar păsa de orientarea lui sexuală? 

Ne-am tot întâlnit în următoarele luni și totul a devenit din ce în ce mai intens. Nu mă mai conectasem atât de minunat, de perfect cu nimeni niciodată. Însă s-a rupt totul la un moment dat. El a început să se întâlnească cu un bărbat, eu cu un fost coleg de facultate. Îl iubeam pe Matthew ca un prieten minunat, un om bun și îmi doream să aibă o viață fericită, chiar dacă asta însemna să fie într-o relație homosexuale, deloc neaprobată de religia noastră. Ne-am revăzut când a venit să mă ajute să mă mut într-un nou apartament.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.