Dacian Cioloș, noul președinte al USRPLUS

2 min read
Dacian Cioloș, noul președinte al USRPLUS

Dacian Cioloș este noul președinte al USR PLUS, după al doilea tur de scurtin intern. El l-a învins pe Dan Barna, fostul președinte.

În urma celui de-al doilea tur de scrutin, Dacian Cioloș a obținut 50,9% din voturi, iar Dan Barna 49,1%. Cioloș se impusese și în primul tur al alegerilor interne.
Noul președinte al formațiunii, Dacian Cioloș, le-a mulțumit celor care au votat.
„Vreau să le mulțumesc colegilor din partid care au votat în număr foarte mare. Cred că am dovedit că putem avea maturitate și înțelepciune să ducem la bun sfârșit un proces deschis. Mi se pare că participarea este importantă, pentru că arată că cei care s-au înscris în USR sau în PLUS cred în acest proiect al fuziunii și îl validează prin participare masivă la vot”, a spus Dacian Cioloș, noul președinte al USR PLUS, după câștigarea alegerilor.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.
El spune că numărul mare de membri care au votat arată prin rezultat că nu există falii și că toți pot lucra împreună.
„Îi mulțumesc lui Dan Barna, pentru că a crezut în acest proiect. Îl asigur și îi asigur pe toți colegii că vom lucra împreună. Avem nevoie de experiența tuturor celor care au asumat responsabilități în partid și în stat. Vom găsi modalități să lucrăm împreună. Eu asta îmi doresc”, a spus Cioloș.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.
La rândul său, Dan Barna a declarat că nu este fericit cu acest rezultat.
„Știu că există multă dezamăgire și supărare în echipa celor care m-au susținut,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.