Dan Barna a ieșit ”șifonat” de la întâlnirea cu Patriarhul Daniel

1 min read
Dan Barna a ieșit ”șifonat” de la întâlnirea cu Patriarhul Daniel

Distribuie acest articol!
Vicepremierul Dan Barna (USR) a părut destul de șifonat și fără chef de vorbă, la ieșirea de la întâlnirea de trei ore cu Patriarhul Daniel, PF Daniel. Liderul USR a declarat că nu a discutat cu Patriarhul despre vaccinarea acestuia din urmă și a vorbit doar în termeni generali despre dialogul cu PF Daniel.
Despre întâlnire, Barna s-a limitat să spună doar că: „Este foarte important ca toate instituţiile, inclusiv Biserica, să transmită prin mijloacele pe care le au, prin ghiduri, prin purtători de mesaj, prin voci ale preoţilor, până la urmă, să transmită acest mesaj de informaţie corectă, de educaţie medicală enoriaşilor. (…) Eu sunt un om optimist şi vizita de astăzi trebuie înţeleasă în această cheie în care îmi doresc ca toate vocile care contează în societate să aibă greutate şi să fie prezente în această campanie”.
Liderul USR nu a dat niciun detaliu suplimentar despre discuție, iar ulterior a mai răspuns grăbit la câteva întrebări ale jurnaliștilor pe tema vaccinării,  înainte de a pleca în trombă.
Barna anunțase că dorește o întâlnire cu Patriarhul Daniel pentru a-l convinge pe acesta să implice Biserica în campania de vaccinare. Patriarhia, prin vocea purtătorului de cuvânt, a răspuns că limita implicării a fost deja atinsă, deja.

Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.