Daniel Bodnar: Jaful continuă în pădurile din Vatra Moldoviței, Suceava

1 min read
Daniel Bodnar: Jaful continuă în pădurile din Vatra Moldoviței, Suceava

Distribuie acest articol!
Mafia lemnului nu are vacanță. Jaful continuă în pădurile care aparțin primăriei comunei Vatra Moldoviței, administrate de OS Bucovina, iar autoritățile competente care ar trebui să facă verificări în această zonă nu prea au interes să intervină, deși activiștii de mediu le oferă toate detaliile necesare, precizează activistul Daniel Bodnar.
Vor urma și alte acțiuni, vom sta pe urmele celor care taie ilegal și astfel autoritățile vor înțelege că nu au alta soluție decât sa facă ordine!, subliniază Bodnar.
El menționează o serie de abateri silvice pe care le-a identificat:
Drumuri neautorizate (aprox. 1km)Arbori tăiați razant și apoi cioatele sunt acoperite cu pământ. Mărci false Arborii slab calitativi care fac obiectul partizii, sunt lăsați și in schimb se marchează și se taie arborii cei mai valoroși. Trebuie avut în vedere că aici arboretul este de viitor( aprox. 40-50de ani) Aici sunt recomandate DOAR lucrări de îngrijire pentru buna dezvoltare a arboretului viitor.
Daniel Bodnar a mai spus că urmează să facă și alte sesizări și să publice și alte dovezi care arată cum fac băieții deștepți rost de acte sau cum transportă dublu decât au în avize.
Sursa: Facebook, Daniel Bodnar

Distribuie acest articol!

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.