De ce a apelat Paula Seling la psiholog când a adoptat-o pe fiica ei, Elena

2 min read
De ce a apelat Paula Seling la psiholog când a adoptat-o pe fiica ei, Elena

„Elena e perfect adaptată vieții de familie și regulilor casei noastre. E veselă, energică, sociabilă, iubitoare, muncitoare, creativă și sigură pe ea. Îi plac matematica și desenul, dansează și, uneori, cântă prin casă. Suntem extrem de apropiate și ne place să ne provocăm una pe alta. Bineînțeles, am avut ședințe de consiliere care ne-au ajutat să facem pașii cât mai corect în adaptarea ei”, a marturisit Paula Seling.

Această mai recunoaște că are temeri când se gândește la viitorul fiicei sale, însă speră că va reuși să o îndrume pe aceasta în direcția potrivită, astfel încât să aibă o viață împlinită:
„Elena este propriul nostru copil. Trece prin toate fazele prin care trece un copil de vârsta ei, este un copil iubit, dorit, purtat în inimă și născut, metaforic, în familie, prin dragoste. Fiecare zi vine cu emoții diverse. Personal, mă întreb, cu fiecare decizie, dacă fac ceea ce trebuie. Și, apoi, mă gândesc că singura lege ce nu greșește este cea a iubirii. Temerile mele sunt legate de viitorul ei, dacă vom reuși să o îndrumăm spre valorificarea totală a talentelor ei, care să îi aducă satisfacție și fericire la vârsta adultă”, a explicat artista.
Paula Seling și fiica ei, prima apariție, împreună, la TV!
Recent, Paula Seling a apărut pentru prima dată la TV împreună cu Elena, la emisiunea lui Teo Trandafir. Deși artista este obișnuită cu camerele de filmat, a recunoscut că de dată această a fost copleșită de emoții:
„Sunt foarte mândră de Elena. Am așa niște emoții, e pentru prima oară când mi se întâmplă asta. E un context prin care nu am mai trecut până acum la nivel public și îmi cer scuze dacă nu sunt chiar eu”, a spus Paula Seling.
Elena s-a descurcat excelent in fata camerelor si a marturisit ca isi iubeste foarte mult mama:
„Mama contează cel mai mult,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.