De ce Magicianul copilăriei noastre, Marian Râlea, nu are copii. Ce a declarat actorul

De ce nu are Marian Râlea copii?
Viața i-a oferit actorului Marian Râlea șansa să facă milioane de prichindei fericiți, dar nu și proprii copii. Actorul în vârstă de 63 de ani nu are urmași, munca părând singurul său refugiu după dramele personale prin care a trecut în ultimii ani. Într-un interviu recent acordat revistei VIVA!, Marian Râlea a dezvăluit de ce nu are copii, dar și care sunt regretele sale:
„Păi am avut atât de mulţi copii, încât ce să îmi mai doresc? Dar într-adevăr e vorba despre joacă, joacă e meseria copilului, şi atunci sigur că meseria actorului este să se joace. Mai mult, noi am fost învățați să jucăm la facultate pentru tot felul de public. Îmi aduc aminte cum am jucat pentru copii cu dizabilități, nu era nicio problemă, jucăm că și pentru ceilalți, era acelaşi teatru, doar îmi continuăm joacă împreună cu cei mici. Acum mă gândeam că toţi copiii își doreau un Tată Magician”, a mărturisit Marian Râlea.

Foto: Facebook
Actorul și-a dedicat viața singurei iubiri, actoria, și spune că sentimentele și gândurile negative îi sunt străine. Acesta mai mărturisește și că nu are niciun regret în viață:
„Ce regrete să mai am? Timpul a trecut, asta a fost viaţa, am fost preocupat de această poveste a scenei, a filmului, dar nu am niciun regret. Dacă aş fi avut şi atunci, şi acum o baghetă magică, aş fi făcut într-un fel că niciun copil să nu se mai îmbolnăvească de nicio boală. Asta aş face şi, sigur, dacă aş avea o putere magică i-aş aduce pe toţi cei dragi din nou lângă mine. Să îmi aduc aminte, ceea ce vă rog şi pe dumneavoastră, că părinţîi ne sunt cei mai buni prieteni!”, a mai declarat Marian Râlea.
Dramele prin care a trecut Marian Râlea
Ultimii ani nu au fost tocmai fericiți pentru actorul care ne-a bucurat copilăria.

 » sursa: www.qbebe.ro