De ce nu folosesc și nu voi folosi vreodată crema de soare pentru copiii mei

2 min read
De ce nu folosesc și nu voi folosi vreodată crema de soare pentru copiii mei

„Nu folosesc si nu voi folosi niciodată crema de protecție solară pentru copiii mei. Sunt mai periculoase decât soarele!”
Adele și Matt Allen sunt adepții unui stil de viață off-grid și au dezvăluit că nu folosesc niciun fel de protecție solară pe copiii lor. Ei sunt de părere că aceste produse sunt mult mai periculoase pentru piele decât soarele.

Cuplul are o abordare complet naturală pentru a-și crește cei trei copii, numită „Off-Grid parenting”. Cei doi refuză medicina modernă, școlarizarea tradițională și încurajează alăptarea prelungită. Într-un clip recent de pe YouTube, părinții au dezvăluit de ce refuză să folosească cremă de protecție solară pe copiii lor și au explicat cum îi țin protejați sub soare.
Citește și: Se mai absoarbe vitamina D dacă folosim creme cu protecție solară? Ce spune specialistul
Adele a explicat: „Noi credem cu adevărat că soarele dă viață, nu o ia. Mulți oameni cred în mitul conform căruia soarele provoacă cancer de piele. Dar, în realitate, crema de protecție solară pe care majoritatea oamenilor o folosesc conține substanțe cancerigene, așa că, în orice caz, cremele de plajă sunt cele care cauzează problemele și deshidratarea”.
În schimb, părinții iau „măsuri de precauție rezonabile împotriva soarelui”, cum ar fi mutarea la umbră și acoperirea capului atunci când soarele devine prea puternic. Ei mai practică și o metodă numită „expunere treptată la soare”, care presupune creșterea treptata, pe tot parcursul anului, a timpului de expunere la soare astfel încât „organismul să producă protecția sa naturală”.
Citește și: Atenție! Ingredientul din cremele de protecție solară care cauzează cancer
Pe lângă faptul că nu folosesc creme de protecție solară, cei doi au dezvăluit, de asemenea, că nici ei și nici copiii nu poartă ochelari de soare, deoarece aceștia împiedică soarele să ajungă la glanda pineală,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.