DE CE NU SE VACCINEAZĂ ROMÂNII? – CRITICII.RO

3 min read
DE CE NU SE VACCINEAZĂ ROMÂNII? – CRITICII.RO

De ceva vreme, pe fondul molimei televizate, a plandemiei secolului și a unei regii care s-a pus în scenă în legătură în chip evident cu noua ordine mondială, cu resetarea lumii, corpocrația mondială, noile ,,sfere de influență” și controlul absolut asupra individului, foarte mulți ageamii, plini de diplome, dar ignoranți în cunoaștere, făloși, dar goi de conținut, din gama români cu numele, stipendiați de big pharma, exploatați în orb, demnitari-samsari fără demnitate, lifte păgâne, șantajabili, s-au grăbit să ocărască românii care nu se vaccinează.

Sunt unul dintre acei opincari. Fără a îndemna la nevaccinare (că doar sunt vaccinați după prima țâță suptă!), cer informare, asumarea responsabilității și supremația legii, care e doar afirmată, în condițiile în care cu drepturile naturale și Constituția autoritățile au șters pe jos. Ceea ce m-a frapat a fost cășunarea cu tot dinadinsul, ordinul și regia pregătite din timp, laolaltă cu apariția pretinșilor formatori de opinie, niște fomiști ai cumplitelor vremuri de ocară prin care trecem.

Scenariul este mondial, acum s-a ajuns la șantaj (infracțiune de mare pericol social!) și a te amăgi că ,,uite, țări din vest au făcut așa și pe dincolo, ce ăia sunt proști?” este cea mai mare înșelătorie.

În cele ce urmează voi încerca să dau, în goana calului, câteva răspunsuri la chestiunea de mai sus.

Primo: sunt aproape doi ani de când remarc crasa nepăsare și nepregătire a autorităților statului, cu deosebire în ceea ce privește firea românilor. Să fii președinte, premier, ministru, parlamentar și nu-ți cunoști trăsăturile sufletului neamului tău, să nu știi istoria strămoșilor, iată marea lor scăpare, de neiertat, care-i taxează. Că scadența vine. Înțeleg că unii sunt alogeni, alții manechini și stâlpi de cafenele, iar unii demnitari români sunt plini de diplome, dar fără dragoste de patrie, fără cultură cuprinzătoare, fără credință și empatie. De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Însă din căciula de bani pe care o încasează pot să plătească un sfetnic cu tâmplele albe.

Proști sunt și cei din publicitate, terni, plini de platitudini, slabi, au crezut că întețesc propaganda cu țărani la portiță (după ce i-au insultat zicându-le fermieri) și cu copii. Sunt tot bandiții publicității care se umpleau de bani din partea infractorului de la Roșia Montană Gold Corporation, ce pretenții sănătoase să ai?

O altă cauză: din negura istoriei, pe baza instinctului sănătos şi a tradiţiei, românii au luat în răspăr autoritatea, au nesocotit-o, oricum s-ar numi ea. Și e bine. Așa am dăinuit, că rezistat nu mai pot să zic, termenul fiind terminat. Pentru că stăpânirea a fost adesea despotică, abuzivă, l-a tras pe roată, l-a iobăgit, l-a afumat cu ardei iute, l-a despuiat de bani și averi, a săvârșit nedreptăți în justiție, am avut și boieri abuzivi, criminali străini și bolșevism adus de venetici, de toate care au poftit să ne împileze. Puterea post 1989 a reușit contraperformanța istorică pe care nici fanarioții nu au făptuit-o: de a risipi țara, dezuni românii, distruge economia,

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.