De ce Pink nu vrea să își facă operații estetice: „Copiii mei trebuie să știe când mă încrunt”

2 min read
De ce Pink nu vrea să își facă operații estetice: „Copiii mei trebuie să știe când mă încrunt”

Chiar dacă se află de mult timp în industria muzicală, Pink a reușit să rămână tânără și plină de viață – și totul fără ajutorul chirurgiei plastice. După cum a dezvăluit în 2020, cântăreața nici nu vreau să audă de chirurgie plastică și intenționează să îmbrățișeze procesul natural de îmbătrânire cât mai mult timp.
Pink este mama a doi copii
Pink a debutat în muzică în anul 2000, cu albumul „Can’t Take Me Home”, arătând lumii întregi cât de puternică era vocea ei. Hituri pop-rock precum „Just Like a Pill” și „Don’t Let Me Get Me” au urcat în topuri chiar și în timp ce Pink însăși devenea un superstar mondial.
De-a lungul anilor, Pink a devenit și mai populară, colaborând cu alți artiști și experimentând cu noi stiluri muzicale. De asemenea, și-a făcut un renume ca artistă rebelă pe scenă, făcând acrobații aeriene care îi cer să se mențină în cea mai bună condiție fizică. În 2006, artista s-a căsătorit cu soțul ei, pilotul de motocros Carey Hart. După o despărțire, cei doi s-au împăcat și au devenit părinții a doi copii: Willow Sage și Jameson Moon.

Pink alături de soțul ei, Carey Hart, și cei doi copii ai lor | Foto: Getty Images

Ce părere are Pink despre chirurgia plastică?
Pink arată la fel de strălucitoare și vibrantă astăzi ca în ziua în care și-a lansat albumul de debut. Nu are nicio operație estetică, așa cum a dezvăluit într-o scrisoare deschisă sinceră pe rețelele de socializare, în 2020:
„Dragă Eu, îmbătrânești. Văd că ai riduri pe față, mai ales când zâmbești. Nasul tău devine mai mare… Arăți (și te simți) ciudat pe măsură ce te obișnuiești cu această nouă realitate. Dar nasul tău seamănă cu cel al copiilor tăi,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.