De ce un bărbat văduv de 94 de ani a construit o piscină pentru toți copiii din cartier

2 min read
De ce un bărbat văduv de 94 de ani a construit o piscină pentru toți copiii din cartier

Un bătrânel a construit o piscină în curtea lui pentru copiii din cartier
Bătrânețea poate fi destul de grea, mai ales când nu ai pe nimeni alături. A simțit acest lucru din plin un bătrânel de 94 de ani din Statele Unite, care după ce soția lui a murit de cancer în 2016, a rămas singur. Keith Davidson a trecut printr-un moment de cumpănă în momentul în care soția lui, Evy, care i-a fost alături și la bine, și la rău timp de 66 de ani, a pierdut lupta cu cancerul.
Bătrânelul își amintește că în ultimii ani s-a simțit atât de singur încât, în cele din urmă, i-a venit o idee nemaipomenită prin care a sperat să readucă viața și veselia în casa lui: să construiască o piscină în curtea din spatele casei sale, nu cu gândul de a o folosi el, ci pentru a-i lăsa pe toți copiii din cartier, pe care îi îndrăgește nespus, să o folosească.

Foto: captură YouTube
Bărbatul povestește că, la început, mulți au crezut că este o glumă și nu credeau că el chiar are de gând să construiască o piscină doar pentru copiii din comunitate. Când au văzut, însă, că a început construcția piscinei, a fost o surpriză binevenită. Cartierul nu are o altă piscină comunitară.
Citește și: Top 10 porunci pentru un copil la piscină sau la mare
Piscina ocupă o bună bucată din curtea lui Davison. Are 32 de metri lungime și 9 metri adâncime în partea cea mai adâncă. Există chiar și o trambulină care le permite celor mici să facă salturi spectaculoase în apă. Acum, în timp ce Davidson se uită la curtea să plină de copii fericiți, el remarcă: „Știam că vor veni”.

Ce părere ai despre gestul bătrânelului?

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.