De la bunică la divă! Transformările șocante ale unei femei au cucerit internetul

2 min read
De la bunică la divă! Transformările șocante ale unei femei au cucerit internetul

O femeie a devenit virală pe TikTok după ce a dezvăluit cum arată cu și fără machiaj
O femeie din Statele Unite, pe nume Alicia (căreia i se spune Princess Glitterhead pe rețelele de socializare), a atras multă atenție pentru că și-a împărtășit pe TikTok viața cu proteze dentare.

Ea a devenit virală după ce le-a arătat internauților cât de mult poate schimba machiajul înfățișarea unei persoanei, filmandu-se în timp ce își făcea ritualul de înfrumusețare – de la fixarea protezei dentare, până la aplicarea machiajului care o transformă de fiecare dată din „bunică” în divă.

Alicia povestește, pentru BuzzFeed, că a început să își piardă dinții de la vârstă de 21 de ani, de când a devenit pentru prima oară mamă. Ea spune că a fost nevoită să poarte proteze dentare de atunci pentru a-și recăpăta încrederea în sine.
Citește și: Copiii ei au ignorat-o! Dar mama lor a devenit faimoasă pe TikTok după ce a postat un singur video
„În timpul sarcinii, dinții mei au început să se deterioreze rapid – din interior spre exterior – și au început să cadă pe rând, unul câte unul. Primii care au căzut au fost dintii din față, cei mai vizibili, de altfel. Îmi amintesc că stăteam în curte și simțeam că viața mea s-a terminat. Mă gândeam că nu voi fi niciodată respectată, nu voi fi niciodată frumoasă și că soțul meu ar putea să mă părăsească. S-a căsătorit cu mine cu o dantură perfectă și într-un an deja îmi lipseau dinții. Arătam că o bunică, deși nu aveam nici 30 de ani. Nu am avut niciodată o carie în toată copilăria mea”, povestește Alicia pentru Buzzfeed.

Timp de câțiva ani, ea a continuat să trăiască cu dinții lipsă, deoarece era îngrozită de dentist,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.