Decizie radicală a vedetelor în plin sezon de gripă, nu și-au dus copiii la grădiniță. „Este o perioadă în care trebuie să fim foarte atenți”

2 min read
Decizie radicală a vedetelor în plin sezon de gripă, nu și-au dus copiii la grădiniță. „Este o perioadă în care trebuie să fim foarte atenți”

Anca Serea și Cristina Șișcanu nu și-au dus copiii la grădiniță de teama gripei
Anca Serea a mărturisit, în cadrul unui interviu, că siguranța fetiței sale, Leah, este pe primul loc, astfel că a decis să nu o ducă pe aceasta la grădiniță până în primăvară, când va trece valul de viroze.
„Este o perioadă în care trebuie să fim foarte atenți, mai ales în cazul copiilor mici, de 3- 4 ani. Eu am decis să nu o mai duc pe Leah până în primăvară, la grădiniță, cât despre copiii mari nu am ce să spun. Educația este foarte importantă și trebuie să meargă la școală. Nu aș fi foarte fericită dacă am trece în online”,  a explicat Anca Serea, potrivit wowbiz.ro.

O decizie similară a luat și Cristina Șișcanu, care le-a mărturisit celor care o urmăresc pe rețelele de socializare ca, de frica gripei, a hotarat să o țină acasă pe micuța Petra.
„Eu nu duc copilul la grădiniță… de frica gripei. Aștept să treacă nebunia”, a spus soția lui Mădălin Ionescu pe rețelele de socializare.

Între timp, spitalele din Romania au impus restrictii dure din cauza numărului crescut de cazuri de gripă, pentru a reduce riscul de infecție. Pacientii internați la Spitalul Județean din Constanța, în secțiile de neonatologie, chirurgie și pediatrie, de exemplu, nu mai au voie să primească vizite. În restul secțiilor, accesul vizitatorilor este permis timp de doar două ore, în intervalul 13:00-15:00, iar vizita nu poate să dureze mai mult de 15 minute. Vizitatorii trebuie să poate, bineințeles, echipament de protecție, conform spynews.ro.
Cele mai multe spitalizări s-au înregistrat în rândul copiilor, iar medicii îi sfătuiesc pe părinți să nu îi ducă pe aceștia în colectivitate dacă prezintă simptome de gripă.
Citește și:

România este la un pas de epidemie de gripă!

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.