Deputatul Dan Tanasă: Este legal și moral ca un colonel al Armatei Române să facă reclamă unui produs al unei companii private din domeniul sănătății?

2 min read
Deputatul Dan Tanasă: Este legal și moral ca un colonel al Armatei Române să facă reclamă unui produs al unei companii private din domeniul sănătății?

Deputatul AUR, Dan Tanasă, se întreabă, într-o postare pe Facebook, cât de legală și morală este implicarea unui colonel al armatei române în promovarea unui produs al unei campanii private din domeniul sănătății.
Dan Tanasă face trimitere la cazul colonelului medic Valeriu Gheorghiță, coordonatorul Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea, care apare în spoturi prin care se promovează vaccinul anti-covid.
„Cum ar fi ca un colonel al Armatei Române să facă reclamă pe bani publici unei mașini de spălat vase sau unei vacanțe exotice? Este ceva inimaginabil, nu-i așa? Cum ar fi ca un colonel al Armatei Române să facă reclamă pe bani publici pentru tampoane sau algocalmin sau pentru un tratament împotriva cancerului?
E inimaginabil, nu-i așa?
Și atunci de ce este legal și moral ca un colonel al Armatei Române să facă reclamă pe bani publici unui produs al unei companii private din domeniul sănătății? În baza a ce s-a stabilit că acest produs este mai bun în comparație cu altul produs de o companie concurentă? Care este criteriul obiectiv care a stat la baza acestei decizii? Produsul ăla nu e gratuit, o companie privată face foarte mulți bani, e o afacere privată.
Dacă acel produs era fabricat de Institutul Cantacuzino era altceva. Dar așa, ce căută un colonel al Armatei Române să facă reclamă pe bani publici unui produs al unei companii private?”, a scris, pe Facebook, Dan Tanasă.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.