Deputatul Daniel Gheorghe spune că „aripa Cîțu” din PNL „pare să practice tactica pământului pârjolit și să dea foc la partid pentru a putea pune mâna pe frâiele celui mai vechi organism politic din UE”

2 min read
Deputatul Daniel Gheorghe spune că „aripa Cîțu” din PNL „pare să practice tactica pământului pârjolit și să dea foc la partid pentru a putea pune mâna pe frâiele celui mai vechi organism politic din UE”

Deputatul Daniel Gheorghe afirmă că viitoarele alegeri din PNL nu reprezintă o simplă bătălie politică, ci „o bătălie pentru supraviețuirea Partidului Național Liberal atacat din înăuntru și din exterior de forțe străine de sufletul liberal românesc purtând orientări ideologice dintre cele mai dubioase moral și cărora le repugnă grav două cuvinte: Libertate și Național!”.
Evident, Daniel Gheorghe se referă la „tabăra Cîțu”, el fiind un susținător al celuilalt candidat pentru șefia partidului, Ludovic Orban.
Parlamentarul afirmă că votul din PNL este „este decisiv pentru viitorul României ca națiune suverană, ca națiune liberă”.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
„Cine crede ca apropiatul Congres PNL din 25 septembrie este o bătălie între două tabere din PNL, între presupuse „grupuri de interese” ori între opțiuni întemeiate pe preferințe subiective pentru persoanele implicate în cursă se găsește în mare eroare. În fapt este o bătălie pentru supraviețuirea Partidului Național Liberal atacat din înăuntru și din exterior de forțe străine de sufletul liberal românesc purtând orientări ideologice dintre cele mai dubioase moral și cărora le repugnă grav două cuvinte: Libertate și Național!
Nu pot sta impasibil să văd cum instituția politică de al cărui nume se leagă România Modernă devine un ambalaj strălucitor tocmai potrivit pentru a ascunde abil toate acele apucături ale politicii de joasă speță pe care PNL-ul le-a respins întotdeauna și care arată tot ceea ce se poate găsi mai respingător și mai puțin benefic oamenilor în societatea românească.
Nu vreau sa spun cuvinte mari însă votul acesta din 25 septembrie este decisiv pentru viitorul României ca națiune suverană, ca națiune liberă și pe picioarele ei unde omul este liber să aleagă după propria sa conștiință și unde fiecare persoană poate să țină capul sus cu demnitate și fără să se teamă de nimeni!”,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.