Deși presa vândută latră, Angajații de la Metrorex știu să își apere drepturile. Restul românilor pe când? – CRITICII.RO

2 min read
Deși presa vândută latră, Angajații de la Metrorex știu să își apere drepturile. Restul românilor pe când? – CRITICII.RO

Angajații de la METROU știu să fie organizați într-un sindicat puternic și să își apere drepturile. Tocmai de aceea de fiecare dată când factorii politici nu își onorează promisiunile asumate ei știu să și le apere și să și le ia singuri.
În presa din România s-a lansat o adevărată campanie de discreditare a liderilor sindicali și a celor care lucrează la metrou. Este vorba de români harnici care își fac treaba și din acest motiv compania performează. Două au fost ideilor principale aruncate pe piață: spațiile comerciale de la metrou și salariile care cică ar fi foarte mari.
Majoritatea angajaților câștigă aproximativ 1.000 de euro, salarii care sunt normale având în vedere performanța ridicată a companiei. Normal ar fi ca și ceilalți români să câștige la fel și s-ar putea dacă nu s-ar fura așa demult de către politicieni. Problema nu sunt salariile decente ale celor de la metrou și bravo lor că știu să și le apere, problema sunt salariile nesimțite ale miniștrilor și secretarilor de stat, ale factorilor politici responsabili de prăpădul în care noi ne aflăm.
Toți românii ar trebui să aibă 1.000 de euro salariu lunar, dar nu pot avea acest salariu deoarece politicienii căpușează companiile publice și statul român.
A doua intoxicare este cu cea a spațiilor comerciale de la metrou. Sindicatul trebuie să funcționeze și în acest sens a negociat niște spații de închiriat la metrou. Bravo lor, banii se duc la sindicat și sunt folosiți în activitatea sindicală și pentru angajați. Acest lucru a făcut parte din negocierea ce viza pachetul salarial.
Cine vine cu aceste acuzații? Cîțu, Drulă și Nicușor, adică trei personaje politice care încasează mii de euro lunar ca să nu facă nimic bine pentru români. Ei se folosesc de presă ca să îi învrăjbească pe români, să îi arunce pe unii contra altora, ca ei să poată fura.
 » articolul original poate fi citit pe www.CRITICII.RO

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.