Dictatura incompetenței în epoca soluțiilor

2 min read
Dictatura incompetenței în epoca soluțiilor

Distribuie acest articol!
Suntem în secolul 21, epoca în care se pot găsi soluții la mai toate problemele cotidiene și tindem de la an la an spre noi culmi ale dezvoltării și inovării. În România, Iohannis și majoreta sa Florin Cîțu creează probleme acolo unde ele nu există în fapt, pentru că ei nu au soluții.
După atâta amar de vreme ei nu au reușit să facă nimic pentru cetățeni și nu o vor face nici de acum înainte, pentru că stau foarte slab la capitolul soluții. Cele două genii de la Cotroceni și Victoria s-au întrecut în gafe în ultimul an de pandemie și au reușit să streseze la maximum cetățenii acestei țări prin incompetența de care dau dovadă de fiecare dată când glăsuiesc ceva în spațiul public.
Cîțu este pus pe postul de mascotă a PNL, un politician slab, uneori bâlbâit și agramat, care nici măcar nu poate ține un discurs politic. Cîțu nu face față unor situații complexe însă este împins din spate de gașca hulpavă a pedeliștilor din PNL. Iohannis în schimb preferă rolul de ficus pentru a nu se face de râs în spațiul public. Timpul trece leafa merge.
Cel mai grav lucru pe care l-am observat la cei doi indivizi ce se cred mari oameni în stat este dictatura incompetenței în epoca soluțiilor. Și aici mă refer la gestionarea pandemiei și abuzurile la care a fost supusă populația României. După cum bine știm, suntem la coada Europei în privința vaccinării cu un procent de 30% la prima doză. Ne întrec doar frații bulgari cu un 17%.
De vină pentru această situație sunt doar Klaus Iohannis și Florin Cîțu deoarece au lansat o campanie agresivă pro-vaccinare în paralel cu măsuri draconice de carantinare. Prin măsurile total eronate populația a reacționat, devenind susceptibilă, în special din cauza amenzilor abuzive.
În continuare cei doi liberali de frunte merg pe strategia pumnului în gură față de cetățeni în loc să vină cu soluții inovative. În continuare suntem obligați să purtăm mască la 40 de grade, lucru dovedit științific a fi total ineficient, nemaivorbind de păstrarea stării de alertă. Pentru cei care nu știu, starea de alertă este folosită pentru achiziții din alea cu dedicații prin care băieții deștepți primesc contracte fără licitație publică.
Timpul trece ca Iohannis în tăcere, vai și amar de viitorul țării noastre.
PS. Apropo, să nu vă aud cu mici și bere pentru vaccinare că asta miroase a Dragnea.
Matei Alexandru

Distribuie acest articol!

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.