Doi ani de măsuri haotice și aberante – CRITICII.RO

2 min read
Doi ani de măsuri haotice și aberante – CRITICII.RO

Turistul de la Cotroceni a anunat sfârșitul stării de alertă. Teoretic, sfârșitul pandemiei. Insă, nu se știe ce se va întâmpla cu purtatul măștii în exterior. „Băieții deștepți” mai au nevoie de timp să își epuizeze stocurile de măști? Să nu uităm totuși că  CCR a  decis faptul că obligativitatea purtării măștii la exterior este neconstituțională. 

Au fost doi ani de măsuri haotice și aberante. Au fost doi ani de cheltuieli nesăbuite. Mai are cineva vreun dubiu că în acești doi ani am fost înșelați, păcăliți, terorizați, induși în eroare în mod voit? Mai are cineva vreun dubiu că „presa „independentă” a susținut toată această păcăleală? Desigur, nu are nicio legătură cu cele 50 de milioane de dolari primiți de media de la stat. Cum altfel să le întoarcă serviciul?

În această perioadă, mulți au sărăcit, alții s-au îmbogățit, niciun spital nu s-a construit, iar lista poate continua.

Premierul trebuie să prezinte un raport despre cum s-au cheltuit banii pe perioada pandemiei. Parlamentarii, prin atribuțiile pe care le au, ar trebui să trimită întrebări și interpelări către toate instituțiile responsabile de achiziții în perioada pandemică pentru a avea un tablou real și pentru ca cei vinovați să fie trași la răspundere.

Parlamentarii AUR vor face acest lucru, celelalte partide coalizandu-se pentru a putea fura împreună. Din acest motiv, Parlamentul a devenit o anexă a Guvernului, pentru ca guvernanții să își poată pună în practică hoțiile de miliarde de euro.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a fost singurul partid presiunea în legătură ce această stare de alertă neconstituțională, bineînțeles , în limita instrumentelor avute la dispoziție.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.