Doi elevi de gimnaziu din Călărași au întreținut relații intime în toaleta școlii. Directorul a știut, dar a încercat să mușamalizeze cazul

2 min read
Doi elevi de gimnaziu din Călărași au întreținut relații intime în toaleta școlii. Directorul a știut, dar a încercat să mușamalizeze cazul

Relații intime între doi elevi, în toaleta unei școli din județul Călărași
Un scandal de proporții a izbucnit la Școala Generală Budești din județul Călărași, după ce s-a aflat că doi elevi au întreținut relații sexuale în toaleta fetelor. Este vorba despre un băiat de clasa a VIII-a și o fată de clasa a VI-a, iar totul a ieșit la iveală după ce băiatul s-a lăudat în fața prietenilor cu isprava sa. Aceștia, ulterior, l-au „pârât” pe colegul lor pe rețelele de socializare.

„Elevii într-adevăr erau la ore. Au cerut la toaletă. În timpul ăla aici era liniște perfectă. Au cerut la toaletă, li s-a dat drumul pentru că este legal. După care au revenit în clasă”, a mărturisit Daniela Dan, director adjunct al Școlii Generale Budești, din Călărași, într-un reportaj pentru Digi24.
Potrivit Digi24, cazul s-a întâmplat pe 19 februarie, iar directoarea adjunctă susține că directorul școlii știa de toată această întâmplare, dar a încercat să mușamalizeze cazul pentru a-i proteja pe cei doi elevi.
„Am aflat de la elevi! Elevii au fost primii care au auzit, după care au venit părinții fetei și au purtat discuții cu direcțiunea și cu colegii mei care sunt diriginți. Puțin s-a mușamalizat. Domnul director a spus că dacă ținem secret, dacă se ține secret aici, vor fi protejați elevii”, a explicat femeia.

Între timp cazul a ajuns în atenția autorităților locale și este anchetat de poliție, Parchet, Inspectoratul Școlar al județului Călărași și Primăria Budești. Cât despre cei doi elevi, aceștia au fost despărțiți – fata a fost transferată la o școală din afara orașului, iar băiatul a rămas în școala din Budești, unde a fost intensificată pază.
Citește și: Un bărbat din Călărași îi punea fiicei vitrege somnifere în lapte și o agresa sexual.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.