Două fetițe au fost lovite de o mașină a Poliției pe trecerea de pietoni

2 min read
Două fetițe au fost lovite de o mașină a Poliției pe trecerea de pietoni

Două fetițe de 13, respectiv 11 ani au devenit victimele unui accident rutier, desfășurat pe strada Laminorului, sector 1, București. Cele două se aflau pe trecerea de pietoni în momentul impactului cu mașina de Poliție.
„Am văzut cum au fost lovite din plin. O fetiţă cu piciorul rupt, care a rămas pe trecere, şi alta care a fost aruncată aproximativ 30 de metri. A început lumea să ţipe pentru că ambulanţa a venit greu”, a declarat un martor aflat la fața locului.

Din nefericire, una dintre fetițe a decedat la scurt timp de la impact, iar cea de-a doua a fost transportată de urgență la Spitalul Grigore Alexandrescu. Mai multe echipaje de Poliție s-a deplasat la fața locului și au început cercetările pentru a descoperi cum s-a produs accidentul și dacă cele două victime se aflau cu adevărat pe trecerea de pieton, așa cum susțin martorii.
„Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza sectorului 1.Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii. Autospeciala rula cu semnalele luminoase în funcțiune. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor. Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier”, a fost declrația oficială a autorităților.
Prezența forțelor de ordine a fost necesară atât pentru a începe cercetările, dar și pentru a calma spiritele de la locul faptei. Tatăl uneia dintre fetițe l-a lovit pe polițistul care s-a aflat la volanul autospecialei implicate în accident și mai multe persoane au început să lovească mașina. 
A fost deja deschis un dosar pentru ucidere de culpă iar ancheta este în plină desfășurare. 

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.